Aşkımı sana nasıl anlatsam bilmiyorum. Ama bildiğim tek ama tek şey seni delicesine cok sevdiğim. Seninle oyle butunleştim ki ayrılmak değil kopamıyorum senden. Ne seni bırakabiliyorum; ne de kendimi hice sayıyorum. Bunların ikisini de yapamıyorum. Cunku artık duşunemiyorum. Kafama, benliğime o kadar yerleşmişsin ki; seni oradan cıkartmak olanaksız. Belki kendimi kucuk duşuruyorum ama sevgide kucuk duşme soz konusu olsa bile seve seve senin icin her adımı atarım. Seni o kadar cok sevdim ki artık aşkım senden bile ote. Seni sevdiğimi dağlara, taşlara kısacası heryere; butun kainata haykırmak istiyorum SeNi SeViYoRuM
Bu kelime topluluklarını defalarca senin icin ama yalnız senin icin tekrarlayabilirim. Biliyor musun; seni sevdiğimden beri artık cevremdeki herşey gozume daha guzel daha hoş ve de daha umit verici gelmeye başladı cunku onlar bana seni hatırlatıyor...
Dağlar gibi sende icimde cok buyuk tutunulması zor bir yerdesin.
Tepeler gibi sende icimde ulaşılması zorsun. Zirveye sadece bir kişi cıkar senin yaşamında; işte o da ben olmak istiyorum zirvede tek ben; BEN VE SEN...
Su gibi berraksın ama icimdekileri de alıp goturuyorsun
Yol gibi senin de sonun yok; yani seni sevmenin sonu yok...
Bu boyle nereye kadar surer bilemem tabi
Bunu ben belirleyemem ama şunu bil ki seninle olume bile varım
Sensiz gecen bir gun değil bir salise bile duşunemez oldum. Sen benim; benliğim, varlığım, hayatım, geleceğim, cılgınlığım, sevincim, mukemmelim, sevdiceğim kısacası herşeyim herşeyimsin...
Sensiz bir hayatın oksijensiz yaşamdan farkı yoktur.Aldığım nefes ictiğim su yuruduğum yol herşeyde sen ve senden izler var.
Seni seviyorum be sevgili...
Bunu sana korkakca değil işte boyle mertce soyluyorum.