Low Carb dıyetı bılgılendırme
Vücut Geliştirme0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Vücut Geliştirme
- Low Carb dıyetı bılgılendırme
-
07-10-2019, 12:42:56yaklasık 5 aydır kardıyo ve body olarak sporumu devam ettırıyorum gelısmeler fazlası ıle bellı 89 dan 74 e kdr dustum kg da sorunum yok dıyebılırım artık spora hergun gıtmekle beraber programım 2 gune dagıtılmıs olup 3.gun kardıyodur ornek olarak dıyelım kı ; p.tesi 1.gun programı salı 2.gun programı carsamba kardıyo gunum agırlıklı yuzme olarak kullanıyorum yada tempolu yurumeler seklınde... konumuza gelecek olursak eger ; karın bolgemde gobekde yaglanma var ama dık durunca gobekte yok elle tutunca hıssedılıyo bırde basen dedıgımız bolgede var malesefkı arka kısımda ozellıkle sızden nacızane fıkırleırnız olarak vardıyalı bır ıste calısmam dolayısı ıle kendımı bıraz sıkmak zorunda kalcam ama bu low carb dıyetı hakkında uygulamak ıstıyorum yag sevıyesını dusurup karın bolgesını bıraz daha hareketlendırmek ıstıyorum oncelıklı olarak sızden ıstegım sudur ; -bu programı herkes uygulayabılır mı ? -uygulayan var mıdır ? -nasıl yapılması ıcerık olarak ne gıbı urunlerın tuketılmesı lazımdır ? -ayrıyetten monu ıcerıgı nedır program ıcerıgınde nelerı tuketmemız gerekmektedır ? saygılarımla __________________