#### sonunda loadİng %99 sorunu COzUldU ####
Knight Online0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- #### sonunda loadİng %99 sorunu COzUldU ####
-
07-10-2019, 12:40:19Selam mahsur kalan carecter hatası alan masum gencLik isteyen yapar istemeyen yapmaz benim amacım forumdaki sorun yaşayan arkadaşlara yardım etme bende bu sorunun Kurbanıyım arada gırıyordu ve dıkkatım ki sizde etmişsnzdir datalari hızlı doldurunca giriyor? Sonra dusundum K2 nin dandik zamanları once FAST LOGİN adında bi eklenti verilmişti bize internette fast login aıdnda bir suru sey yaymıslar hepsi viruslu ko nun orjinal sıtesındekınıde kaptmslar benım pc'mdede bu kalmadi sonra bi arkadaştan aldıgım tavsiye uzere bunu Programsız programa gerek kalmadan yapmaya karar verdim ilk olarak gamefirst knight onlıne dosyasını acıyoruz icindeki server dosyasını kopyala yapıstır dıyoruz aynı yere kopyasi olarak cıkıyor sonra acıyoruz icindekileri siliyoruz onların yerıne [Dir] count=3 0=object 1=item 2=fx [Version] Count=8 Bu komutları yazıyoruz ve Adını Path( PATCH DEĞİL !!! ) Olarak değiştiriyoruz. sonra LaNcure acıyoruz ve kapatmıyoruz degısık bir yazı cıkcak sakın kapatmayın bekleyın bır sure sonra 3-4 dakıka veya daha az veya cok sonra Update COmplate deyince lancır duzgun hale gelınce oyuna gırıyorsunuz ALINTIDIR. YAPTIM AZ ONCE OLDU . DEDİKLERİ YAPTIKTAN SONRA LAUNCHERDE 5 DK FLN BEKLETIYOR SONRA GİRİN VE BANA DUA EDİN __________________