Neden Ben Yenerim...
Vücut Geliştirme0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Vücut Geliştirme
- Neden Ben Yenerim...
-
07-10-2019, 12:38:022009 Mr.Olympia oncesi yorumları Mr.Olympia’ya katılmış yarışmacıların ağzından dinliyoruz Konuşmaların cok onceden başladığından eminiz ama 2009 Olympia hakkında hemen hemen herkes goruşunu belirtti. 2009 Olympia'da hem bizim hem de ‘uzman’ olarak bilinen kişilerin goruşleri cok farklı olacak. Cunku, Olympia 2009 tum zamanların en zorlu mucadelesi olmanın yanı sıra, en geniş katılımlı yarışmasına da donuştu. Ama yorumları bizden değil, Las Vegas’taki Orleans Arena’da podyuma cıkacak olanların ağzından dinleyin. PHIL HEATH’IN YORUMLARI KAI GREENE Avantajları: Vucudunun alt kısmı cok formda. On bacakları inanılmaz. Dezavantajları: Bel kısmı. Cok dengeli değil. Sadece vucudunun farklı kısımları arasındaki dengeden soz etmiyorum. Sırt formu ile on formu birbirine uymuyor. Analiz: Mevcut formunda herkes bacaklarına bakıp “Dilim dilim gorunuyor,” diyor. Tamam ama ya diğer kısımlar? Vucudunun geri kalanı aynı durumda değil. Sırtına bakılırsa, o bolgenin tamamına daha cok odaklanmalı. Onu neden yenerim: Hatlarım daha iyi, genel formum daha iyi, karın kaslarım daha dolu. VICTOR MARTINEZ Avantajları: Dev gibi. Bu adamın hacimli, guzel hatları var. Sırtı harika. Goğsu gercekten iyi. Dezavantajları: On bacakları. Arka bacaklarının gorunumu ve definisyonu. Genel formu. Analiz: Duz durduğunda beli kalın gorunuyor. Poz vermeye başladığında, Mr. Olympia olmaya en yakın aday. Onu neden yenerim: Formum ve on bacaklarım daha iyi. JAY CUTLER Avantajları: Olağandışı. Adam hem uzun hem de geniş. Sırtının tamamı kalın. Poz verdiğinde bacakları (kalflar, on bacaklar, kalcalar) cok iyi. Her şeyi dev gibi. Dezavantajları: Estetik. Formuyla tutarlı bir estetiği yok. Poz vermediği zaman ust kısmı dar, beli kalın gorunuyor. Analiz: Belirli bir kilonun altına duştuğunde, daha ufak tefek adamların eline koz veriyor. Ronnie’nin karşısına cıktığı zamanki gibi olursa Mr. Olympia secilir. Onu neden yenerim: Her gosteriye formda cıkıyorum. Karın kaslarım formda ve genişlikten kaybettiklerimi yan pozlarda telafi edebilirim. DEXTER JACKSON Avantajları: Formu ve doluluğuyla genel anlamda tutarlı. Karın kasları harika gorunuyor. Goğsu muhteşem. Omuz ve trapezleri inanılmaz. On bacakları da iyi. Dezavantajları: Kollarında, hem triceps hem de bicepslerindeki detaylar. Kalfları hic yok. Arka bacakları da iyi gorunmuyor. Analiz: Formunda olağandışı hicbir şey yok. Her zaman sert. Olağandışı olan, insana “vay canına” dedirten sadece iki pozu var. Karın ve bacaklar en kaslı bolgeleri. Bu pozlarda cok damarlı gorunuyor ama sırt pozlarında cok fazla kaslı gorunmuyor. Onu neden yenerim: Ben onun daha buyuk bir versiyonuyum. Her bolgede, ondan daha sert olmasam da onun kadar sert olabiliyorum. Dengeli bir fiziği var ama “vay canına” dedirtecek kadar değil. Kalfları soylemiyorum bile. Ondan ustun olan daha cok sayıda pozum var. KİM SURPRİZ YAPABİLİR VIctor MartInez: Cunku 2009 Arnold Classic’te bir fırsatı kacırdı. Aynı hatayı ikinci kez yapacağını duşunmuyorum. İyi gunundeyse, en iyi 6 kişi arasından yarışmayı o kazanır ama daha once olmadığı kadar iyi bir gununde olmalı. Victor’ı hic tam performansıyla gormedik. Burada tam performasını ortaya koyacağını duşunuyorum. O yuzden benim en buyuk surpriz adayım Victor Martinez. HEATH’DEN EN İYİ 6 6 Dennis Wolf 5 Victor Martinez 4 Kai Greene 3 Dexter Jackson 2 Phil Heath 1 Jay Cutler “Dostum, şu anda boyle bir baskıya ihtiyacım yok! Herkesin daha iyi olmasına izin verebilirim. Benim derdim Dexter’ı yenmekti. Onu yendim. Jay kazanır, sonra emekli olur ve gelecek yıl ben kazanırım. Emekli olması gerekecek cunku 2010’da benim kazanacağımı biliyor .” MELVIN ANTHONY’NİN YORUMLARI DENNIS WOLF Avantajları: Cok iri. Omuzları harika. On bacakları harika. Dezavantajları: Sırttan cift biceps pozunda sırtında daha fazla detay olması gerekiyor. Arka bacaklarını da geliştirmeli. Bicepslerinin daha buyuk olması gerek. Formu iyi ama harika değil. Analiz: Dennis Wolf bu yıl daha iyi olacak. En iyi performansını ortaya koyacak. Onu neden yenerim: İyi gunumde olmalı ve formumun yanı sıra genel yapımı ve dengemi de ortaya koymalıyım. Gramı gramına onunla aynı olmam gerekmiyor. Onu genel anlamda, her pozda yenebilmeliyim. Sekiz zorunlu pozun beşini ben alırım. VICTOR MARTINEZ Avantajları: Buyukluk, denge, simetri ve yoğun kaslar. Neredeyse hicbir eksiği yok. Dezavantajları: On bacakları. Sol on bacağı hÂl sakatlığı oncesindeki gibi değil. Ve elbette genel formu. Analiz: Hic kimse ondan daha guclu olamaz. Cok goze batan kusurları yok. 2007’deki gibi tam gununde olmalı. Oyle olabilirse pek cok yarışmacı acısından ciddi bir rekabet ortaya cıkar. Onu neden yenerim: Onu yenmeyi başarabileceğim bir yıl varsa, o bu yıl olmalı. Belirgin bir eksikliğim yok, arka bacak sorunlarım ortadan kalktı ve kalcalarımı ciddi olcude geliştirdim KAI GREENE Avantajları: Vucudunun alt kısmı cok formda. Sırtı iyi. Bicepsleri buyuk. Genel anlamda en buyuk avantajı vucudunun alt kısmı. Dezavantajları: Buyukluk icin simetriden taviz veriyor. Goğsunu daha fazla doldurması gerek. Beli kalınlaşıyor. Rahat pozisyonda dik durduğunda, govdesinin ne kadar kısa olduğunu gorebilirsiniz. Analiz: Altı kısmında genel formu harika ama boynundan ayak bileklerine kadar vucut genelinde aynı durum soz konusu değil. Govdesi, koltuk altı ve sırttan cift bicepsi zayıf. Sanırım bu acıdan harika olan insanlarla yan yana dizildiği zaman herkes de bunu gorecektir. Diğerlerini bacaklarıyla gecmesi gerekecek ama bu gosteride bunu yapamazsınız, baştan aşağı iyi olmalısınız. Onu neden yenerim: Baştan aşağı iyi olacağım. Goğus bolgemdeki dolulukla, yoğunluğumla, genel formum ve şeklimle yenerim. TONEY FREEMAN Avantajları: Baştan aşağı iyi bir dengesi ve simetrisi var. Daha uzun boylu olduğu icin, duşuk kiloda bile iri gorunuyor. Bacak kıvrımları harika. Kolları iyi. Dezavantajları: Sırtını donduğunde, daha cok yol kat etmesi gerektiği goruluyor. Sırtı ince. Goğsundeki sakatlık cok dikkat cekmiyor ama yine de belirli pozlarda gorunuyor. Analiz: Koltuk altı iyi gorunuyor, yayılımı iyi ama sırttan cift biceps verdiğinde pek bir ozelliği yok. Arkadan ziyade, onden iyi gorunuyor. Gununde değilse olmaz. Onu neden yenerim: Genel anlamda daha iyiyim. Yandan goğus ve onden cift bicepste onu yenerim. Belinin benimkinden ince olduğunu soyluyor ama onemli değil. Fiziklerimiz benziyor fakat bu, once bir Porsche’ye bakıp, ardından elma şekeri rengine boyanmış ve 66 santim jantları olan bir başka Porsche’ye bakmak gibi. KİM SURPRİZ YAPABİLİR Kendim: Cunku beşinci ya da altıncı kişiyim. Formumu sıkı tutarsam başları dertte demektir. Bence ortalığı dağıtabilirim, cunku o podyumdaki hic kimsenin yapısı benimki gibi değil. MELVIN ANTHONY’DEN EN İYİ 6 “Hicbir şey belli değil, cok fazla değişken var. “Peki ya şoyle olursa’”diyebileceğimiz cok şey var. Ama ben kazanacaksam, o, bu yıldır. Acık ara birincilik olmaz. Bu altı-yedi adamın onune gecmek zor olacak.” 6 Dennis Wolf 5 Jay Cutler 4 Phil Heath 3 Dexter Jackson 2 Victor Martinez 1 Melvin Anthony Jr. DEXTER JACKSON’IN YORUMLARI KAI GREENE Avantajları: Arkada gereken her şeye sahip. Arka bacaklar, kalca, sırt. Bacaklarında inanılmaz capraz cizgiler var. Kalın. Dezavantajları : Onden daha iyi olması gerekiyor. Goğsunun ust kısmını daha fazla doldurması gerek. Analiz: Form acısından onuyle arkası denk değil. En buyuk kusuru bu. Belden yukarısı zayıf. Onu neden yenerim: Ben ondan daha dengeliyim ve daha formdayım. JAY CUTLER Avantajları: Herkesten daha iri. Dezavantajları: Form. Beli kalın ama simetrisi iyi. Bunun dışında bir dezavantajı yok. Her şey yerli yerinde. Analiz: Formu uzerine oynarsa kaybeder. Uzun zamandır geliştirdiği en iyi ozelliklerini sunmalı; bir suredir olmadığı kadar iyi olmalı. Ronnie’nin karşısına cıktığı gibi cıkarsa, herkesin işi biter. Onu neden yenerim: Forma girememesi sayesinde. Bu sorunu nedeniyle Phil, Kai ve benim karşımızda sorun yaşayabilir. Jay bizimkine denk bir şekle sahip değil, bu yuzden formsuz olursa başaramaz. VICTOR MARTINEZ Avantajları: Genel şekli ve buyukluğu. Dezavantajları: Form. Analiz: Phil, Kai ve benim formumla boy olcuşemez. Bu iş artık bir kutle gosterisi değil. Bu yuzden Victor yeniden zirveye cıkamaz. Onu neden yenerim: Form acısından bakarsak, Victor’ın en iyi zamanındaki formu bile Phil’inki ve benimkiyle kıyaslanamaz. PHIL HEATH Avantajları: Genel şeklinin yanı sıra formu da iyi. Cok formda. Dezavantajları: Genişliğe ihtiyacı var. Kas olgunluğu daha fazla olan sporcuların yanında durabilecek hale gelene kadar da bir ya da iki yıl lazım. Analiz: Bence bu yıl Jay’i gecip ikinci olacak. Bir sonraki yıl da herhalde herkesi gecer. Ama mayıs ayında gorduğumde henuz hazır değildi. O zamandan gosteriye kadar da cok fazla gelişme kaydetmiş olamaz. Onu neden yenerim: O ilerledi ama ben de geliştim. İkimiz de ilerlediğimize gore, gecen yılki gosteriyle aynı sonuc cıkar. KİM SURPRİZ YAPABİLİR Kai Greene: Adama bir baksanıza, deli gibi gelişiyor. İki yıl onceki halinden şimdiki haline geldi. Sırada ne var acaba? Arnold Classic yarışmasından 10 gun kadar once 4,5-9 kilo civarında fazlalığı vardı yarışmada hepsinden kurtulmuştu. Daha once hic kimsenin boyle bir şey yaptığını gormemiştim. DEXTER JACKSON’DAN EN İYİ 6 6 Melvin Anthony Jr. 5 Jay Cutler 4 Victor Martinez 3 Kai Greene 2 Phil Heath 1 Dexter Jackson “Melvin, Toney ve Dennis Wolf, bu tamamen şans işi, cunku kimin ne yapacağını bilemiyorsunuz. Melvin bir yıl ara verdi ama Dennis Wolf da oyle. Ben yine de Melvin’i tutuyorum, adamım o benim!” TONEY FREEMAN’IN YORUMLARI MELVIN ANTHONY JR. Avantajları: Denge ve şekil. Sunumu cılgınca. Gereken her şeye sahip. Dezavantajları: Kalfları biraz daha iri olabilir ama bu hepimiz icin gecerli. Herkesin soylediğinin aksine, bir form sorunu olduğunu duşunmuyorum ama kalcalarını geliştirmek icin aşırıya kacıyor olabilir ve bu da vucuduna aşırı stres yukleyebilir. Analiz: Podyumda rahat olan zorlu bir rakip. O beni yendi, ben onu yendim. Gosteride kimin daha formda olduğuna gore her iki sonucta cıkabilir. Onu neden yenerim: Boyum bir avantaj. Ondan daha iriyim ve şekil acısından denk durumdayız. Yakalayabildiğim form, benim icin bir avantaj olmalı. DENNIS WOLF Avantajları: Buyukluk ve şekil. Zorlu bir rakip. Podyumda kendini iyi gosteriyor. Dezavantajları: Arka bacaklarını geliştirmeli ve detayları belirginleştirmeli. Doğrusu alt sırtının soylendiği kadar kotu olduğunu duşunmuyorum; ona cılgın bir V gorunuşu kazandırıyor. Analiz: İki yıl onceki gibi bir performans sergilerse, onemli bir guc olur. Buyuk bir etki yaratmak icin gereken her şeye sahip. Tek yapmamız gereken, hangi Dennis’in podyuma cıkacağını gormek. Onu neden yenerim: Birbirimize cok benziyoruz ama sanırım benim hatlarım daha iyi ve daha iyi form tutabiliyorum. BRANCH WARREN Avantajları: Kaslılığı, kalınlığı, yoğunluğu. Kısa boylu birine gore iyi bir butunluğu var. Dezavantajları: Daha fazla detaya ihtiyacı var. Kollarını da biraz daha geliştirebilir ama sakatlandığını biliyorum. Analiz: Juri ve hayranları Branch’i seviyorlar. Ozellikle sırtına biraz daha detay katarsa ilk uce girebilir. Onu neden yenerim: Ona gore buyuk bir boy avantajım ve daha iyi bir şeklim var. Ama elbette ki onun da cılgınlık faktoru var. Onu yenmek icin en iyi performansımı sergilemeliyim. SILVIO SAMUEL Avantajları: Elbette ki form. Son zamanlarda sunumu muthiş iyileşti. Yuvarlak hatlı, dolu, sert ve zinde. Dezavantajları: Omuzlarını buyutmesi gerek. Onden koltuk altı pozu verdiğinde, kollar yanda normal dururken olduğu kadar etkileyici gorunmuyor. Bu yuzden sırtını (koltuk altı bolgesini) geliştirmeli. Analiz: Her zaman iyi bir rakip olacak. Mr. Olympia’nın genellikle buyuk adamların yarışması olarak gorulmesine karşın, bence Dexter’ın gecen yıl kazanması Silvio acısından iyi oldu. Onu neden yenerim: Yaklaşık 15 santim daha uzunum, jurinin bunu gormezden gelmesi zor. Kesinlikle daha iriyim ve sanırım hatlarım daha iyi. Onun formunu gecmek kolay değil ama gecen yıl ona denk olabileceğimi gostermiştim. KİM SURPRİZ YAPABİLİR Melvin Anthony Jr.: Olympia’da genellikle kucumseniyor ama formunu ortaya koyduğu zaman butun dunyayı yenebilir. TONEY FREEMAN’DAN EN İYİ 6 6 Dennis Wolf 5 Victor Martinez 4 Phil Heath 3 Dexter Jackson 2 Kai Greene 1 Toney Freeman “İki kez Mr. Olympia olmuş birinin bile ilk altıda yer almak icin mucadele ettiğine inanmak zor ama rakiplerim cok iyi. İlk 10’da, cok sayıda gosterinin galibi olmuş insanlar bulunacak. İnanılmaz bir şey.” DENNIS JAMES’İN YORUMLARI SILVIO SAMUEL Avantajları: Muthiş bir formda gelebilir. Yuvarlak, kaslı karnıyla iyi ve dolu gorunuyor. Dezavantajları: Gercek anlamda iri olan bir kısmı yok. Kendisinden daha iri birinin yanında durursa golgede kalır. Kısa boylu. Analiz: Kacıncı sırada bitireceğini soylemem zor. Burası Olympia, tahminlerin hicbir anlamı yok. Formda olursa birkac kişinin canını sıkabilir. Yine de burası Olympia ve burada buyuk adamlar her zaman daha şanslıdır. Onu neden yenerim: %100 formda olursam, iriliğimle onu yenerim. BRANCH WARREN Avantajları: Damarlı bir goruntusu olan, guclu, kaslı bir adam. Bacakları ve on bacakları dev gibi. Dezavantajları: Vucudunun ust ve alt kısımları arasında dengesizlik var. Sırtı o kadar guclu değil ama yine de bir miktar geliştirdi. Analiz: Dikkat cekemezse arada kaynar gider. Formda olursa, ciddi bir savaş yaşanır. Onu neden yenerim: Branch ve ben surekli bir ileri, bir geri gidiyoruz. Daha kısa boylu yarışmacıların olduğu yarışmalarda o beni yener. Olympia’da da hep ben onu yenerim. TONEY FREEMAN Avantajları: Harika bir simetrisi olan uzun boylu bir adam. On bacakları cok iri. Simetri acısından, uzun boylu birinin gelebileceği en iyi noktada. Dezavantajları: Pectoral (goğus) adalesinde yırtığı olduğu icin goğsu zayıf. Tricepsleri, omuz ve bicepsleriyle orantılı değil. Analiz: Karşımıza dilim dilim bir definisyonla cıkacağa benziyor. Dolu ve yuvarlak hatlı olmazsa diğerlerinin kaslarıyla boy olcuşmesi zor. Gecen yılki Olympia’da gorunduğu gibi gelirse, onu yenmek cok zor olabilir. Onu neden yenerim: Dolu olmalıyım. Benden daha iri değil. Fiziği goze daha hoş gelebilir ama ben dikkatleri cekebilirsem sanırım onu yenebilirim. MELVIN ANTHONY JR. Avantajları: Genel anlamda guclu. Bana gore podyumdaki en kusursuz fiziğe sahip. Hatları guzel, poz vermeyi ve sunum yapmayı iyi biliyor. Dezavantajları: Bugune dek %100 performans gostermeyi başaramadı. Bir sonraki seviyeye gecebilmek icin, yapması gereken şeyler var. Analiz: Melvin’in tek sorunu form. Belki bunun nedeni cildinin kalın olması ve benim gibi daha ince derili biri kadar sert gorunmemesidir. Bazen fazla irileşmek istiyor ve o şekilde birkac puan kaybediyor. Onu neden yenerim: Buyukluğum ve formumla onu yenebilirim. Ama simetri acısından yenemem. KİM SURPRİZ YAPABİLİR Dennis Wolf: Hic kimse ondan bahsetmiyor! Haziran’da 140,6 kiloydu ve yarışma gecesi 127 kiloya duşmuş olabilir. O iyi gunundeyse, diğer herkes de biraz kotu bir gundeyse, başları dertte demektir. DENNIS JAMES’DAN EN İYİ 6 6 Jay Cutler 5 Kai Greene 4 Victor Martinez 3 Dennis Wolf 2 Phil Heath 1 Dexter Jackson “Bu, tum zamanların en zorlu Olympia’sı olacak. İlk 10’a girmek icin 12 kişi mucadele edecek. Birileri hayal kırıklığına uğrayacak.” JAY CUTLER’IN YORUMLARI DEXTER JACKSON Avantajları: Form ve iyi bir simetri. Gozume carpan hicbir şey yok ve bu da iyi bir şey cunku Dexter’ın baştan aşağı dengeli olduğunu gosteriyor. Dezavantajları: Cok ufak tefek. On bacaklarında yeterince detay yok. Yandan pozları iyi veriyor ama onden ya da arkadan dikkat cekmiyor ve bu da gosterinin onemli bir parcası. Analiz: Ufak tefek olmasına karşın cok orantılı olduğu icin tek başına dururken Mr. Olympia gibi gorunuyor. Ama ben, Victor ya da Kai gibi daha iri adamların yanındayken, biz onun yeterince buyuk olmadığını ortaya cıkarıyoruz. Gecen yıl onu yenecek kadar iri yarışmacı yoktu ama bu yıl işler farklı. Birinci olamayacak. Onu neden yenerim: Formda olduğumda herkesi yenerim. Genel buyukluğum karşısında soyleyebileceği bir şey yok. PHIL HEATH Avantajları: Denge ve detay. Genc olduğu icin kasları da daha diri gorunuyor. Sırtını cok geliştirmiş. Kolları ve deltoidleri harika. Arka bacak ayırımları gercekten cok iyi. Dezavantajları: Genel buyukluğu. Goğsunu geliştirmesi gerek. Sırtının da daha fazla genişliğe ihtiyacı var. Analiz: Gecen yılki formunda olursa ciddi bir rakip demektir. Bu daha iri olmakla değil, daha dolu olmakla ilgili. Podyumda en iyi yandan triceps pozları ondan gelecek. Arkaya donduğunde neler olacağını da bekleyip goreceğiz. Onu neden yenerim: Ondan daha iri bir vucut geliştirmeciyim ve hem dengeye hem de detaya sahibim. Onden ve arkadan cift biceps, onden ve arkadan sırt pozlarım cok iyi. Bacaklarım daha kıvrımlı, cok iyi cizgilerim ve derin ayırımlarım var. KAI GREENE Avantajları: Detay, form ve kaslılık. Gosterideki en iyi bacaklar onda olacak. Arka ve yan pozlarda cok guclu. Dezavantajları: Yapısı, daha estetik gorunenlerle aynı duzeyde değil. Sırtı biraz daha geniş olabilir. Onden cift biceps, karın ve bacak pozlarında cok iyi değil. Analiz: Arnold Classic’teki gibi gelirse en tehlikeli adamlardan biri olur. İdeal olmayan yapısı nedeniyle onu benimle, yani olağandışı kategoride değerlendirmek gerek. Onu neden yenerim: Ben hÂl ondan daha iriyim. Yanlardan onu yenemeyebilirim ama on ve arkada daha iyiyim. Fakat o gun cok formda olmalı ve gucumu onu alaşağı etmekte kullanmalıyım. DENNIS WOLF Avantajları: Podyumda geniş bir alanı kaplıyor. Onden koltuk altı pozu harika, beli ince, on bacakları cok iyi. Koprucuk kemikleri geniş, deltoidleri yuvarlak. Goğsu iyi ve kolları da onden guclu bir hava katıyor. Harika bir X iskeleti var. Dezavantajları: Yandan ve arkadan pozlarda zayıf. Sırt bağlantıları standardın altında. Formu bir duşuyor bir yukseliyor. Kalflarında Dexter sendromu var. Bacaklarının daha fazla detaya ve arkadan bakınca daha fazla genişliğe ihtiyacı var. Analiz: Herkesi golgede bırakabilmek icin dev gibi olması ve muhteşem bir forma kavuşması gerek. Sırt kalınlığını arttırmalı ama formu nedeniyle juri yeni kazanımlarına dikkat etmeyebilir. Form ve detay, olduğundan daha iri gorunmesini sağlayacaktır. Onu neden yenerim: Daha iyi detaylarım var. Daha iri ve kalınım. Orta bolumde ve on bacaklarda daha fazla definisyonum ve cizgim var. Kollarım ve goğsum de daha iyi. Arkamızı donduğumuzde benimle baş edemez. KİM SURPRİZ YAPABİLİR Toney Freeman: Podyumda epey yer kaplıyor ve harika bir dengesi var. Ya muhteşem gorunen ya da sırada farkına bile varılmayan adamlardan biri. Sert ve dolu olursa hepimizi yenecek beceriye sahip. JAY CUTLER’DAN EN İYİ 6 6 Victor Martinez 5 Toney Freeman 4 Dexter Jackson 3 Kai Greene 2 Phil Heath 1 Jay Cutler “Kai, Dexter’ı yener. Cunku, daha iri ve cok fazla detayı var. Toney eskisinden de guclu donecek ve ustun detaylarıyla Victor’ı yenecek. Phil Dexter’dan daha iyi bir vucut geliştirmeci. Daha eksiksiz ve formu Dexter’ınkiyle aynı.” __________________