Merhaba oncelikle , lutfen tum yazıyı okuyun ve ne demek istediğimi anlamaya calışın.Kavga tavsiyesi değil bu. Uzun zamandır kafamı kurcalıyor.Eminim başkalarıda duşunmuştur.Mesela olmucak bir yerde kendinizi savunmak ya da kendinizi korumak icin karşınızdakine saldırmak zorunda kaldınız. ( kavgadan uzak dur filan demeyin olur olmadık yerlerde neler olduğunu herkes biliyor artık ornek vermeme gerek yok sanırım ) Vucut geliştirmenin size hicbir faydası olmazmı boyle durumlarda? İnternette goruyorum vucut geliştiriciler kollarını kaldıramaz filan sacma sapan laflar.Tabi dovuş sanatı etkilidir ama bir vucut geliştiricininde itiş ve cekiş gucu sıradan bir insanla aynı değildir sanırım? Mesela mike Tyson 60 kilo olsa oyle KO yapabilirmiydi teknik bilerek? Kısaca sorum şu , bu spor gorunuşten ziyade bir gun kendinizi korumanız gerektiğinde yanınızda olurmu? Yoksa hicbir avantajınız olmazmı? Sokakta kural olmaz vs. demeyin. Boks oğrenmek istiyorum sırf boyle durumlar olursa diye ancak vg de devam etsem faydası olmazmı? Lutfen duzgun yorum yapın , konuyu saptırmayın bu spor sadece gorunuşten ibaret olduğuna inanmak istemiyorum. __________________