Merhaba Yaş : 15 Boy: 167 Kilo: 61.7 Pazartesi Başladım Fitness Ve Body'ye Başladıgım Gun 62.6 Kiloydum Bugun Tam 61.7 Kiloyum 1 Kiloya Yakın Verdim Tam 9 Gr Vermişim Calışmam Bu Hafta Şoyleydi Pazartesi Salı Perşembe Cuma Cumartesi Spora Gittim Carşampa Pazar DİNLENME PAZAR ZATEN KAPALI İLK BAŞTA 35 DK BİSİKLET (KARDİYO AŞIRI DERECE TERLİYORUM ARTIK ALIŞTIM SIKICI OLSADA ) 5 DAKKA Twisit Mekik 4x20 Sonra Uzun Lafın Kısası Onkol Bilek Gogus Omuz Arka Kol Bacak Sizce 1 Haftada İyi Kilo Vermişimiyim He Beslenmem Cok Duzgun 3 seneden beri kola icmiyorum zaten gazoz ıce tea cips cikolata yok ekmek hamur borek pogaca yoook Sabah 1-2 gibi kalkıyorum Ballı Mısır Gevregi Sutlu Az Kalorili Sutlen birlikte yarım yaglı 175 kalori 2 yumurta birinin sarısı yemiyorum birazda peynir ara ogunde 4-5 tane yer fıstıgı muz akşam taze fasulye etli 4-5 kaşık makarna gec kalktıgımdan ogle yemegi kahvaltı oluyor )) Not : 5 gun body gittigimde 35 dk hep kardiyo yaptım ve 35in aşşasına inmem 30 . dakkadan sonra yaglar yakıldıgı icin şimdiden teşekkurler )) __________________