Cozum Bulan Arkadasa 1 adet Bronze premium Hediye Edecegim!!! h t t p : / /w w w.frmtr.com/knight-online/828649-telekomca-yasakli-knighta-giris.html Sayın yoneticiler ve saygı deger uyeler.. Yukarıda vermiş oldugum linkte daha once bir arkadasımız bu konuya deyinmiş ve yoneticiler tarafından ne yazikki gereksiz bulunup konu kapatılmıştır.. Bu konuyu internette araştırdım ve bir cok kişi bu konuda gercekten mağdur kaldiğini gordum (frmtr farkı ile cozum bulunsun).. Bazı sitelere giriş yapılmak istendiğinde ise (Bu Site Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Engellenmiştir) uyarısı vermekedir.. Benim artik yasak sitelere girme gibi bir sıkıntım kalmadı. sitelere girmek isteyipte giremeyen arkadalar ultrasurf 9.9 programını kullanabilirler.. Konu Başlığına gelecek olursam benim tek sorunum Online oyunların MEB tarafından engel konulmasıdır.. KnightOnline-wow-metin2 vs..vs.. gibi online oyunları MEB engelinden nasıl atlatabiliriz.. Lutfen konuya goz atan arkadaslar cozum olarak duşundukleri şeyleri bizimle paylaşsınlar.. NOT:Bolum yoneticisi arkadasların bu konuyu gercekten dikkate almalarını rica ediyorum ve konunun KAPATILMAMASINI istiyorum.. (googlede araştırması yapılırsa ne benim gibi kac kişinin magdur kaldigini gorebilirsiniz) İlginizden dolayı herkese teşekkur ederim.. __________________