Arkadaslar otp aktiflik hatasi aliyordum 10 kere denedikten sonra bloke oldu seklinde uzun sure ugrasip yaklasik 50-60 point yedikten sonra cozdum anlatiyorum. 1.basamak oncelikle anyotp programini kaldiriyoruz ardindan otp sitesine girip MY ICS kismindan RESET ANYOTP DEVICE diyip gelen kodu yazip onayliyoruz.(5 POINT GIDIYOR) 2. basamakta yine MY ICS kismindan RESEND OTP ID&Auth CODE tikliyoruz.acilan sayfada en altta RESEN AUTHENTICATION CODE otp programi icin yeni id sifremizi aliyoruz.fakat hemen giris yapmiyoruz. 3. basamak(benim en sonunda cozudugum yer saat ayari) Bilgisayarimizin masaustunde bulunan en alt sagda tarih ve saate tiklayip ayarlari aciyoruz. Oncelikle SAAT DILIMINI DEGISTIR DIYIP ISTANBUL ZAMAN DILIMINI SECIYORUZ.Tamam dedikten sonra yine ayni yerde bulunan internet saati bolmesine geliyoruz.Ayarlari degistir diyip gelen kisimdan guncelle diyoruz ve tamam diyip cikisimizi yapiyoruz. 4. basamak anyotp programini kuruyoruz ve telefona gelen mesaj ile giris yapiyoruz fakat yazan kodu hemen yazip aktif etmiyoruz.Oncelikle anyotp programinda bulunan kucuk cark simgeli settings kismindan Time sync ye tiklayip eslestiriyoruz.Ve ardindan gorunen kodu oncelikle ntt game sitesindeki profilinizden sonrada otp nin bulundugu siteden aktif edip oyunumuza giriyoruz. __________________