Kardiyo ve protein tozu sorunu
Vücut Geliştirme0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Vücut Geliştirme
- Kardiyo ve protein tozu sorunu
-
07-10-2019, 11:52:57İyi gunler arkadaşlar Ben 1-95 boyunda 102 kiloyum (108 den geldim) Şuan hali hazırda multipower likid l-carnitine kullanıyorum Vucudumdaki yağ oranı yuksek olduğunu icin antreman başı 20 dk koşu bandı sonrası o gunluk programdaki 4x15 setten ağırlık calışmalarımı ve son 15 dk dada ekliptiğimi yapıp programımı tamamlıyorum.Amacım yağımı yakarken kas yapmak azda olsa en azından kas kutlemi korumak.Bunun icin Dymatize ıso 100 whey proteinini almayı duşunuyorum 25gr protein 0 yağ 0 karbonhidrat olanından aklımada yattı.Ama bazı arkadaşlarım protein tozununu bu surecte kullanmamam gerektiği kilo vermeye calışırken protein tozunun kilo yapacağı kas kutlemi artırmayacağını kendini korumaya alacağını boşa para verip daha az kilo veeceğimi soylediler aynı anda başka bir grup ise gun icinde dengeli beslenip antremandan sonraki protein tozu almamın sıkıntı olmayacağını ustune antreman salonunda yıpranmış kasların protein tozu sayesinde yenileceğini ve kas kutlemi koruycağımı soylediler bu konuda kafam cok karışık yardımcı olabilir misiniz lutfen __________________