Arkadaşlar bi bakarmısınız zor durumdayım yardım edin
Vücut Geliştirme0 Mesaj
●58 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Vücut Geliştirme
- Arkadaşlar bi bakarmısınız zor durumdayım yardım edin
-
07-10-2019, 11:48:12Selam arkadaşlar ben 17 yaşındayım yaşadığım yer gereği salona falan gidemiyorum evde calışmak zorundayım şimdi ben kendimi şınavla geliştirmeyi duşunuyorum bununla ilgini kendime derin bir program yaptım ve bu programda ilerleyebilmem icin şınav sayısını en hızlı şekilde artırmam gerek Benim icin vucudumun gelişmesi onemli deil ben guclenmek icin şınav cekiyorum tabi vucudumda gelişecektir ama en onemlisi guclenmem en ince normal şınavla başlayacam sonra eller acık , yumruk ustu , alkışlı ... şınavlara geciş yapmayı duşunuyorum Şimdi gelelim asıl konuya arkadaşlar gecen sene başladım hergun 3-4 kere maximum yapıyodum 4 şınavla başlayıp 60 şınava cıkardım ama başım cok ağrıyordu şınav cekemiyordum ve bırakmak zorunda kaldım Cok kotu bir baş ağrısıydı derslerimin duşmesine bile neden oldu kitap bile okuyamıyodum geceleri yatamıyodum Hastaneye gittim emar cektirdim ALLAH a şukur hic bişey yokru burnumda et varmış(alakası varmı bilmiyorum) 6 ay başım ağırdı tabi dinlenerek gecirdim şınav falan cekmiyordum ve başımın ağrısı gecmişti Sonra yine başladım gecen seferki gibi ağır bir program yapmıyodum 6 haftada 100 şınav programına başladım hic baş ağrısı olmuyodu bu progtramda ama artık program işe yaramıyor gibiydi (yada ben yapamıyodum) ve bıraktım sonra başka bir programla yine başladım haftada 5 gun pazartesi-salı-carşamba-perşembe-cuma yapıyorum. Bu sefer gunde 4 set yapıyorum nefes alışverişine falan dikkat ediyorum ilk hafta muthiş gecti ama 2.hafta yani bu gunlerde başım ağırmaya hafiften başladı. Bunun nedeni ne olabilir cok ağır bir program değil evet belki kendimi zorluyorum tekrar sayısını artırmak icin ama arkadaşlar kendimi zorlamasam nasıl hızlı bir şekilde arttırabilirimki . Arkadaşlar bu baş ağrısının sebebi ne olabilir. ham bi vucudum vardı o yuzden olabilir diye duşundum kondisyon kazanmak icin antrenmanlar yaptım burpee ve koşu ama burpee hareketini yaparkende başım ağırıyordu bi kere bench press denedim dambıllarla o zamanda ağırdı arkadaşlar ALLAH rızası icin yardım edin o baş ağrısını terkar yaşıyamam gercekten zor durumdayım __________________