Arkadaşlar boyum 1.70 Kilom 61 yağ oranım pek fazla değil 3 aydır calısıyodum sonra 2 ay felan hıc calışmadım.Ama pek kılo alma felan olmadı hatta 2 kılo vermıstım sımdı yıne başladım 2 hafta felan oldu diğer bolgelerım baya sekıllendı omuz sırt gogus bacak kol adonisler bile hafif hafif gorunuyor.Ama karın kaslarını sıkınca karnımda hıssedıyorum yanı dokununca felan sertlık var ama gorunuste hıcbısey yok. 4x30 yarım mekık 4X30 mekık 4x10adını bılmıyorum(bacaklarım ve sırtım dumduz uzanıyorum bacaklarımı kaldırıyorum 90 derece oluyo vucut sonra tekrar ındırıyorum) 3x10 sınav 2x8Decline Dumbell Bench Press 2x8Decline Dumbell Flies 2x8 dıger gogus hareketlerındekı gıbı uzanıyorum sonra 2 dumbella arkaya doğru goturup getırıyorum dumbellı adını unuttum 2x8 bundada dumbell bench pressı oturarak yapıyorum 3x8 ayakta dumbell kol calıştırıyorum 3x8 oturarak kol 3x8 omuz 4x8 barfıks hergun bunları yapıyorum arkadaşlar ne zamana karın kası cıkar ? cogu hareketın karın kası olmadığını bılıyorum onlarıda uygun mu dıye yazdım. not:yas 14 __________________