Antalya'nın Kemer ilcesinde yaşanan hortum felaketinde kaybolan universite oğrencisi Kader Buse Acar, aradan gecen 227 gune rağmen bulunamadı. Annesi Ayla Acar'ın kullandığı otomobille babasının sanayi sitesindeki iş yerine birkac metre kala hortumla karşılaşan 20 yaşındaki universite oğrencisi Kader Buse Acar'ın kayboluşuna ilişkin kesin bir veriye henuz ulaşılamadı. Acılı anne ve babanın arama calışmaları hala umutlu bir şekilde devam
ediyor.
"Universiten başlayacak"
Baba Acar, sosyal medya hesabı uzerinden kızı icin icleri yakan bir paylaşımda bulundu. Kızına don diye seslenen Acar, paylaştığı o notunda, "Biricik babişim gel bitsin bu kabus. Karadeniz gezimizde jandarmanın arabasına dur demiştin ya, annen de fotoğrafımızı cekiyordu, 28 Ağustos 2018'de, oğlene doğru.. Bıraktın mı babişini? 24 Ocak 2019'dan bu tarafa babişim. Eylul geldi, universiten başlayacak, gel de okuluna başla be babişim. 7 ay bitti yavrum, 225 gun gecti. Nerelerdesin, iyi misin babişim. Ozledim ucumuzun yemeğe gittiğimiz gunleri, biz kiminle yemeğe gideceğiz sen olmayınca? Sensiz olmuyor babişim.. Rabbim, bağışla yavrumuzu.." ifadelerini kullandı.
Boynundaki altın kolyeler icin dedektor istedi
225 gunun geride kaldığını hatırlatan Acar'ın devletten de bir talebi oldu. Kızının boyununda 3 tane altın kolye olduğunu hatırlatan Acar, "Boynunda 3 tane altın kolye var, doğum gununde Kemer'den aldığım hediye. Aldığım halka kupesinin birisi olay yetinde bulundu, diğerinin kulağında olduğunu sanıyorum. Devletimizden altına duyarlı dedektor istiyoruz. Yaklaşık bir aydır yetkililerle iletişime gecmeye calışıyoruz ama negatif sonuc. Biz kendi imkanlarımızla arıyoruz, inşallah yaralı anne babaya devletimiz yardımcı olur" cağrısında bulundu.