Hazirandan beri low carb
Vücut Geliştirme0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Vücut Geliştirme
- Hazirandan beri low carb
-
07-10-2019, 11:39:58Arkadaşlar vucut tipim endomorf 1 yıldır evde spor yapıyorum 3 bolge sadece ilk gun gogus-karın 2.gun kol ve karın olmak uzere haziranda youtubeda kenzo sayesinde low carbı keşfettim tavuk goğsu kızartmaya başladım az yağda endomorf vucut tipine gore zaten yağlanmamak icin karb azaltmak gerektiği icin tam benlik birşeydi bu normalde 40 gun yaptı kenzo bu low carbı definasyon icin ben ise evde olduğum icin daha da uzun sure devam ettirdim yani hala da devam ettiriyorum hazirandan beri 5-6 ay oldu her gun 500-750 gr arası tavuk 4-5 yumurta 12 kaşık bulgur veya 2-3 tane tam patates (haşlanmış) tuketiyorum o 40 gun kenzonun yaptığına gore gittim hep cheat dayleri iple cekiyordum o 40 gunden snora cheat dayi de bıraktım zaten meyve felan yemeye başlamıştım her gun yani cok sıkı yapmıyordum 40 gunku gibi meyve canım istiyorsa yiyordum şuan da aynı şey gecerli ama bunlar bana vitamin eksikliği olarak geri dondu bu diyetten dolayı sanırım tam vitaminlerimi karşılayamadım ust karın kaslarım cıktı 2 tane ( o da kendimi kasınca belli oluyor ) ama yani cekilecek dert değil artık değiştirmek istiyorum beslenme şeklimi vucut direncim cok duştu sık sık hasta olur oldum 2 ayı aşkın suredir de evde cardio bile yapmayı kestim sık sık hastalanıyorum diye şimdi de cardio yapmadığım icin yağlı karblı şeyler yememeğe calışıyorum 2 aydır ve bunların dışında başım cok donmeye başladı bu en son 2 yıl once olmuştu 27 kg vermiştim o zamanlar hep eti form yoğurt felan yerdim kafam cok fena donuyordu ama en azından şimdi onun kadar abartmıyorum da o zamanlar doktorum epilepsi ilacına başlattı bırakmıştım normalde 14 yaşında kullanmayı şimdi gene oyle donuyor başım beslenme şeklimden mi gece 2-3 e kadar uyuyamıyorum ilacın yan etkisinden ondan dolayı mı bilmiyorum kulağım cınlayıp duruyor arada bir kulaktan kaynaklanan bir durum mu ? cozemedim bir turlu ve psikolojik olarak cok etkiliyor bu beni sağlıklı yaşıcam diye sağlığımda olmak uzereyim şuan vitamin hapı almayı duşunuyorum vitaminler.com dan ve en azından cheat day yapmaya başlamayı duşunuyorum glikojen depoları doldurmak icin her ne kadar her gun meyve tuketsem de haftanın 1 gunu bol karb tuketmeye calışmak istiyorum şuan antibiyotik klulanıyorum gene bademciklerde sorunum var ve burnum tıkalı antibiyotikte başımı iyice bir dondurmeye başladı babam da surekli tavuk almaktan bıktığı icin bu daha iyi ggunler felan diyip moralimi bozuyor ben de her bodyci gibi fit bir vucuda sağlıklı bir sporcu olmak istiyorum başıma gelenlere bak :/ ::/ :/ :/ :/ :/ :/ spor salonuna yazılıp antrenorlere anlatsam bu durumu duzelebilir mi yeni bir programla vucut tipime uyan ? şu baş donmesinden kurtulmak istiyorum artık sac dokulmesi ve kulağı felan gectim baş donmem gecsin sadece :/ :/ :/ :/ :/ bunları ailemden birine anlatınca da ciddiye almıyor kimse cok takıyon kafana hastalık hastasısın felan diyolar abi ya :/ sindirimim de bozuldu surekli tavuk yemekten sanırım yada hızlı yiyorum hızlı yemekten dolayı surekli bir geğirme geliyor ne yesem ne icsem bazen durduk yere bunları okuma zahmetine girip tavsiyede buluncak arkadaşlara şimdiden teşekkur ederim __________________