Merhaba , değerli fikirleriniz duşunceleriniz benim icin cok onemli oncelikle bunu soylemek istiyorum. Konuya geceyim hemen. yaklaşık 6 ay kadar body sporu ile uğraştim, yani uğraştım derken halen devam ediyorum ara verdim 2 aydır başka bir salonda devam ediyorum herşey cok guzel gelişmeye başlıyorum derken iki elimin hemen avuclarımın yukarısı bileklerim bana inat yapıyormuş gibi can alıcı bir şekilde arıza cıkarttı. Daha acık soyleyeyim mesela goğus hareketi yaparken yazılışını bilmiyorum bildiğim kadarıyla ismi batılflay herneyse bu hareketi yaparken bileklerimin icinde yanma hissediyorum hic bir şekilde bileklerim zorlamaya gelmiyor daha oncelerden cok zorlardım ancak şu son 2 haftadır bileklerim hic bir şekilde zorlamaya gelmiyor resmen gozumden yaş geliyor ve kalkıyorum gidiyorum o derece bugun bilek geliştirici hareketler yaptım duşuk kiloda ancak bilekleriminden destek alarak yaptığım bir hareket olduğunda anlattığım şekilde canım cıkacak gibi sanki icerde damar kopacakmış gibi bi yanma meydana geliyor. Onerileriniz nelerdir gercekten benim icin cok onemli şimdiden teşekkurler.. __________________