Spinat Extract Kullanım Rehberi
Vücut Geliştirme0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Vücut Geliştirme
- Spinat Extract Kullanım Rehberi
-
07-10-2019, 11:36:33Spinat Extract Kullananlar İcin Rehber Bununla ilgili kullanan ceşitli sporculara ulaştım ancak en dikkat cekici iki isim, biri atletizm oburu gureşte olmak uzere ulkemize Avrupa ve Dunya seviyesinde şampiyonluk da madalyalar kazandırmış iki sporcumuzdu. Tum bu sağlama verilerinden sonra urunu tavsiye etmeye karar vermiştim. Ancak unuttuğum bir şey vardı ki, bilgilendirme yazılarımda urunun kullanımını anlatmamıştım. Oyleyse, hazır olun kızlar, bitkisel pre-hormonunuzu nasıl kullanacağınızı anlatıyorum. İki yontem: Duzenli kullanım ve Spinat kuru Spinat Extract’ın da bircok ergojenik destek gibi birden cok kullanım yontemi olabiliyor ancak ben hepsini inceleyerek iclerinden en dikkat cekici iki tanesi hakkında sizleri bilgilendireceğim, sanırım her ihtiyaca cevap verecektir bu. İlk kullanım şeklimiz, bu yazıda anlatacağım “Duzenli Kullanım” yontemi. Bunun icin bu anabolik supplement’i duzenli olarak, belirli bir dozajda kullanıyorsunuz. İkinci yontemin yazısı ise birkac gun icinde hazır olacak, yurtdışındaki bir yazıyı cevirip sizler icin hazırladık ama yayınlamadan once gecerliğini kontrol etmemiz gerektiğinden birkac gun beklettik. İkinci yontemimiz ise “Spinat Kuru Yontemi”, bu yontemle en yuksek dozda spinat kullanmak mumkun olmaktadır. Spinat Extract’ın duzenli kullanım miktarı Marketimizde satışını gercekleştirdiğimiz ve ulkemizde şu an icin yalnızca Genrise’ın sattığı Spinat Extract’ın icindeki etken madde miktarı 700mg. Bunun yarısı L-Losin adlı aminoasit, bunun formule dahil edilme sebebi etken madde olan ekdisteronların etkinliğini artırmak. Diğer yarısı ise bitkisel sterolleri icinde barındıran spinat extract maddesi. Bu iki bitkisel sterolden biri 20-Hydroxyecdysone, diğeri ise Turkesterone. Yazılarının ustune tıklayarak haklarında detaylı bilgi edinebilirsiniz. Meraklısına not: Genrise'ın bu besin desteğinde %99 etken maddeler, %1 ise, ucuncu madde olan ve tabletin yapımında kullanılan magnezyum stearat var. Genrise Spinat Extract’ın geri kalanı ise Spinat Extract hammaddesi. Spinat’ın ıspanak anlamına geldiğini soylemekte yarar var ancak 1 gram ekdisteron almak icin tam 10 kilogram ıspanak tuketmeniz gerekiyor. Bu bilgiyi de vereyim, cunku bazı arkadaşlar “Ispanak yesek olmaz mı?” diye sormuşlar? Oyle olsa emin olun elit sporcular gidip bol bol ıspanak yerdi, ancak bunun yerine ureticilerin bile kilosunu yaklaşık 3000 TL’ye aldığı bir hammaddeye para veriyorlar. Her neyse, bu bilgilerden sonra gunluk kullanım miktarına gelelim: Gunde 2 (iki) tablet. 85 kilogram ve daha ustundeki amator sporcular ise ideal etki icin gunde 3 tablet almalı. Genrise’ın kutulara 120 tablet koyduğunu duşunurseniz, bir kutunun duzenli kullanımla en az 60 ya da 40 gun gittiğini goruyoruz. Boyle bir anabolik ergojenik icin oldukca iyi bir sure. En az ve en fazla ne kadar kullanabiliriz? Kilonuz ne kadar olursa olsun ideal etki icin gunde iki, en fazla 4 tablet Spinat Extract alabilirsiniz. Bunun daha ustundeki kullanımlarla ilgileniyorsanız Spinat Extract kurune girmeniz gerekir. Birkac gun icinde kur şeklinde kullanımı da anlatacağız. Hatta siz bu yazıyı, yayınlandıktan birkac gun sonra okuyorsanız, zaten o yazıyı yayınlamışızdır. Hangi saatlerde kullanacağız? Oncelikle Spinat Extract’ın bir tabletten fazla alındığını dikkate alarak, aynı zamanda kimyası gereği hepsini birden almanın gerekmediğini duşunerek şunun altını cizelim: Kullanımı periyotlayın. Gunde 2 tablet kullanıyorsanız sabah-akşam olmak uzere kullanın ya da antrenman oncesi-uyku oncesi şeklinde kullanın. Gunde 3 tablet kullananlar 8 saat aralıklarla, 4 tablet kullananlar ise 6 saat aralıklarla kullanırsa en ideal verimi alırlar. Spinat kurune girecek olanlar icinse bambaşka kurallarımız gecerli, diğer yazımızda acıklıyoruz. 6 saatlik aralar zor olacağından,gunde 4 tabletin yuksek etkisinden yararlanmak isteyenlere onerdiğim kullanım şekli şudur: Sabah 1, antrenman oncesi veya antrenman yoksa oğleden sonra 2 ve gece yatmadan once son bir tablet. Neyle alacağız? Spinat Extract’ı mumkun mertebe doğal gıdalarla kombine etmeden almaya calışın, bu şekilde kullanım daha verimlidir. Komplike olmayan sporcu besinleriyle birlikte alabilirsiniz ama bu ek besinlerin miktarının fazla olmamasına dikkat edin. En saf kullanım icin elbette bir bardak icme suyu yeterli olacaktır. Ne kadar zaman boyunca kullanmaya devam edebiliriz? Spinat Extract’ın bir yan etkisi olmadığını biliyorsunuz, bu sebeple bir kısıtlamadan soz etmek icin temel bir gerekce yok ancak azami verimi elde etmek icin yuksek proteinli bir beslenmeyle alınması gerektiğini de biliyorsunuz (yuksek proteinli bir diyetle alındığında, duşuk proteinli bir diyetle alınmasına gore etkisi %10 oranında artmaktadır). Bu şekilde alındığında, yuksek anabolik etkisi sebebiyle protein sentezi de artmış olacağından karaciğer yuku artacaktır. Aklınızda tutmanız gereken şey budur ve 6 ayda bir karaciğer değerlerinizi kontrol ettirmeniz icinizin rahat olması icin yeterli olacaktır. Profesyoneller sporcular icin onemli uyarı! Yazıma son verirken profesyonel sporculara bir uyarıda bulunmak istiyorum. Biliyorsunuz, bu yazıyı fitness ve vucut geliştirme yapanların bu urunu nasıl kullanırlarsa en iyi verimi alacaklarını anlatmak icin yazdım. Profesyonel sporcular ise bu bitkisel anabolizanı kullanırken sakın hafife almasınlar ve benim “normal doz” dediğim 4 tablete cıkmasınlar. Cunku ozellikle diğer bitkisel anabolizanlarla birlikte kombine edildiğinde muazzam sonuclar ortaya cıkaran ekdisteronlar kasların istenenden daha fazla buyumesine neden olmakta, esnekliği azaltmaktadır. Eğer esneklik gerektiren herhangi bir spor yapıyorsanız gunluk 2 tabletten fazlasını almanızı onermiyorum. Esneklik ihtiyacı yuksek sporlarda ise gunde 1 tablet almanız yeterli olacaktır. (Bu son paragraf biraz yanlış anlaşıldığından netleştirmek istiyorum: Eğer hangi sporu yapıyor olursanız olun Spinat'tan fayda gormek icin en az iki tablet kullanın.) __________________