arkadaşlar oncelikle selam boyum 1.70 kilom 80 kadar oncelikle kilo gostermiyorum basen ve kalcalarımda yağ oranı yuksek ama inanın bu beni yıldırmıyor daha once hic spora gitmediğim halde 1.70 birisine sağ bacağimla kafasina kadar normal tekme omuz seviyesine kadar sert tekme atıyorum vucudum tam bir Spora uygun vucut omuzlar ve kollar gercekten cok gelişmiş ve iyi bir kola sahibim 2 gunde 200 sınav 200 mekik 200 dambıl yapabiliyorum dayanıklılığım var kol resmimide atayim: [IMG][/IMG] Şimdi ben bu kolumu 1 ayda yaptim arkadaşlar sorum şu ben yazın muay thai gitmeyi planlıyorum fakat kas yaptığım icin ve basenlerde kalcada yağ oranım fazla olduğundan hareketlerim yavaş kalıcak diye duşundum bu yuzdende aklıma ilk fitnes geldi 3 ay net gidicem Sizce Hareketlerim handallaşmayıp seri vurabiir ordada vucut geliştirirsin yağ yakarsın diyosanız Muay thai gidicem Yok Orda ezik kalırsın diyosanız Body ile Fitnes arasında secim yapıp 3 ayda fit vucut yapmam gerekecek bu arada ben hazirana kadar bu kol karın geliştirmeyi planlıyorum isterseniz bana bi antreman verip yaza kadar onu uygulayip da gidebilirim onerileriniz cok onemlii arkadaşlar __________________