Tavuk Goğsu
Vücut Geliştirme0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Vücut Geliştirme
- Tavuk Goğsu
-
07-10-2019, 11:35:27Beyler tavuk goğsu 6 aydır cok tuketiyorum neredeyse her gun artık vucut tepki vermeye başladı cok kotu baş donmeleri oluyor şuan bile başım donuyor saclar dokulmeye başladı ne zaman banyoya girsem kafayı şampuanladığımda sırf saclar geliyor elime bir suru sorundan kaynaklı olabilme olasılığı var ama hangisi bulamadım bir turlu Geceleri 2den aşağı yatamıyorum uyku tutmuyor yatınca da 1 saat kıvranıyom en az oğlen 12-1 gibi kalkıyorum (okul yok dershane yok evde calışıyorum bu sene ygs ye) bu durumum mu başımı donduruyor bilmiyorum Tavuk goğsunde 100 gr da 66.00 kolesterol bulunuyormuş gunde en az 500 gr yiyen biriyim 66 x 5 : 330 gibi birşey cıkıyor ortaya internette kolesterolun baş dondurduğu yazıyor sırf o yuzden yoğurt yemeyi bırakmıştım kolesterollu yiyecekler arasındaydı acaba tavuk yuzunden mi donuyor başım ondan da emin değilim Bu arada Tansiyonum 10-5 normal mi ? Lamictal epilepsi ilacı kullanıyorum yan etkileri baş donmesi uykusuzluk gibi şeyler var 15 yıllık doktorum vermişti 27 kg verince kendi başıma bilincsizce baya yormuşum vucudu ama izin aldım body yapmak icin tam salona yazılmak uzereydim bu olaylar başladı korktum yazılmaya evde hafif antreman yapıyorum sadece goğus-karın-kol calışıyorum 10 ar kg dambıllarla bu ilac mı donduruyor ondan da emin değilim Sol kulakta 2 yıldan beri bir cıt sesleri var her yutkunduğumda oluyor cıt diye bir ses kac kere doktora gittim basınc testi felan yaptılar hicbir şey bulamadılar arada bir cınlıyor aynı kulak kulakla iilgili birşey mi ondan da emin değilim hazirandan bu yana tavuk-bulgur-yumurta olayına başalmıştm low carb yapıyordum vucut tepki vermeye başlayınca son 1 haftadır balık bol meyve felan yedim nohutlar mercimek corbası felan karb aldım baya bunla mı ilgili diye ama sanmıyorum hala donuyor başım İnternette cinko eksikliği baş donmesi ve sac dokulmesine neden olabilir yazıyor cinkosu bol yiyecekler arasında tavuk ve yumurta var anlamadım cinko eksikliği bende var mı yok mu ? gunluk ihtiyacı en cok karşılayan ise kabak cekirdeğiymiş cinko da 1 aydan beri de evde 20 dklık cardio yapmıyorum yağlanmamak icin uzak durmaya calışıyorum bu tarz kuruyemişlerden low carbı bırakamama durumumda yağlanmamak icin Şuan oyle başım donuyor ki zor yazıyorum bunları ekrana duz bakınca bile donuyor başım Bunları okuma zahmetine giripte tavsiyede buluncak arkadaşlara şimdiden teşekur ederim Not : Cok psikolojimi bozdu bu olaylar bizimkilere anlatıyorum kimse ciddiye almıyor beni ailem arasında zaten asosyal bir varlığım butun gunum ygs ye calışarak pc de dizi izleyerek geciyor Psikologa bile gittim devlette daha ilk seferden 2-3 tane ilac yazdı guvenemedim almadım ilacları internette de baktım baya ağır ilaclarmış __________________