Sac Dokulmesi
Vücut Geliştirme0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Vücut Geliştirme
- Sac Dokulmesi
-
07-10-2019, 11:35:09Arkadaşlar body calışıyorum evde yaklaşık bir 1 yıldır hazirandan beri de beslenmeme dikkat etmeye başladım full tavuk-yumurta felan yedim hala da yiyorum cabuk yağlandığım icin karbonhidratı duşuk tuttum hazirandan bu yana artık vucut tepki varmaya başlayınca baş donmesi felan 3 gundur herşeyden yemeye başladım bunun dışında 2-3 haftadır bir sac dokulmesi var bende hele banyoya girmeye korkar hale geldim kafayı şampuanlıyorum elime full saclar yapışıyor kopuklerin uzerinde felan bir tomar sac her seferinde daha da artıyor şampuanı alıyorum avucuma dokmek icin şampuana duşuyor 2-3 tane şu an pek bir şey olmadı ama daha da ilerlicek diye tırsıyorum zamanında cok gur diye saclarım hep millet derdi benim de senin gibi saclar gur olsa felan nazar mı değdirdiler ne oldu (bir yandan acaba vitamin eksikliği mi var bende onu duşunuyorum internette cinko eksikliği belirtilerinde sac dokulmes-baş donmesi var en cok cinko da kabak cekirdeğinde var o da yağlı diye tuketemiyorum vitamin hapı felan alsam işe yarar mı? Okuma zahmetine giripte tavsiyede bulunucak olanlara şimdiden teşekkurler __________________