Logİn sorunu COzUmU
Knight Online0 Mesaj
●36 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Logİn sorunu COzUmU
-
07-10-2019, 11:34:23STATİK VEYA DİNAMİK İP KULLANANLAR OKUSUN. Start Sorunu olan arkadaşlar Sabit İp ile oyuna suanda Bağlanılamıyor Adsl İle Bağlanıyorsanız Nete Modeme Reset Atın Sorun Cozulecektir Ancak Kablo net İle Bağlanıyorsanız İp adresiniz Sabittir Değiştirmek icin 1)başlat/calıştır/cmd/ENTER 2)acılan pencereye ipconfig/release yazıp ENTER'a basın.. boylece ip'niz sıfırlanmış oldu. 3)daha sonra modemin fişini cekip onbeş-yirmi saniye bekledikten sonra tekrar takın 4)Aynı Dos ekranına ipconfig/renew yazarak ENTER'a basın. 5)Yeni Ip numarasını aldınız. NOT : Bu her zaman gercekleşmiyor bazen aynı IP numarsını da alabiliyor modemin fişini cektikten sonraki takma suresi 5-6 dakika uzalılırsa ip numarası kesin değişiyor Bu Şekilde uyguladıktan sonra oyuna Girebilirsiniz . Statik ip kullanan oyuncular ve cafeler. bu başlıga cafe adının ulaşım numaranız ve ip adresinizi konuya yazıyorsunuz ! ( pm atmıyorsunuz zaten kayda alınıp cevabınızı siliyorlar ) ikincisi server dosyasını. [Server] Count=1 IP0= l o g i nko.knightonlineworld.co m [Version] Files=1813 [Join] Registration site=h t t p: //w w w.knightonlineworld.com/joinus.asp [IncludeExe] Files=1804 Last=1813 şekilde değiştiriyorsunuz loginko yani şuan sorunsuz start alıyorum bazen gecikebiliyor gelmesi dileyen once server dosyasını değiştirsin denesin start gelmez ise foruma uye olup verdigim başlıga girsin. bu konuyu her okuyup uygulayan alıntı yaparak uguladım derse foruma yeni giren kullanıcılar ben giremiyorum sizde start varmı sorusunu sormaktan vazgecsin ! konu okuma ozurlulere lafım verilmiş coozumleri tekrar tekrar vermek zorunda kalıyoruz ve bunu sadece hayrımıza yapıyoruz ama surekli soruldumu can sıkıcı oluyor cunku başlıkları okumadna giriyor Yineliyorum her okyan alıntı yaparak devam etsin . iyi oyunlar. imla hatalıraımdan dolayı kusura bakamyın hızlı yazdıgım icin ve cafeyi kapatmak zorunda oldugum icin acele yazdım kontorl edemedim. BOŞLUKLARI SİLİN NOT:ALINTIDIR.. İŞİNİZE YARARSA ++REPLERİ ESİRGEMEYİN KOLAY GELSİN __________________