Son 2 ay icinde başıma gelenler
Vücut Geliştirme0 Mesaj
●49 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Vücut Geliştirme
- Son 2 ay icinde başıma gelenler
-
07-10-2019, 11:34:03Arkadaşlar haziran bu yana duşuk karb bol protein ile besleniyorum son 2 aydır vucut tepki vermeye başladı değiştir artık beslenmeni diye bağırıyordu resmen ama 2 aydır kendimi mecbur hissettiğimden değiştirememiştim beslenmemi cunku sık sık soğuk algınlığına yakalandım ilk ay cardioyu bıraktım haftanın 4 gunu hit cardio yapıyordum 20 dklık bir de evde yapınca sporu yağlanmamak icin iyice dikkat etmek zorunda kaldım bırakamadım beslenme şeklini haftalık cheat day (karb yukleme gunu) bile yapmayı bırakmıştım sonra ilk ay oyle gecti 2.ay mide de hazımsızlık gibi bir sorun ortaya cıktı surekli geğiriyordum engel olamıyordum geceleri uyuyamıyordum o derece bir de bunun yanına baş donmesi ve sac dokulmesi eklendi belki de en cok canımı sıkan bu baş donmesiydi şuan da duzelmiş değil hala baş donme sorunum var son 1 aydır da baş donmesi yuzunden cardioyu yapamadım hep yağlanmadan korktuğum icin baya dengesiz beslendim bilincsiz şekilde Sonuc olarak yağlanmadım hatta kilo bile verdim ama sarkmalar oluştu baya vucutta daha doğrusu goğus kısmında Şuan ki halim : Şimdi ise son 10 Gundur vucut toparlasın diye kendini bol bol karb yemeğe başladım 4-5 bardak mercimek corbası - 1 paket galete - bol bol meyve yemeğe başladım belki bir duzelme olur diye baş donmesinde felan tek duzelmeye başlayan şey geğirme sorunum oldu git gide azaldı sulu şeyler yiyince geğirmem 2 Gun once dahiliye ye gittim hem şu geğirmeyi tam olarak nasıl kurtulabilirim diye sormak icin hem de kan tahlili felan yaparsa vitamin felan eksik mi bende diye meraktan gittim Kan tahlili yaptırdı karaciğerim yuksek cıkmış birazcık direkt sordu protein tozu kullandın mı felan diye dedim bende boyle boyle tavuk-yumurta yiyorum her gun 2 tam 3 sadece beyaz şeklinde sonra sonuclara baktı asistanına uzun birşeyler soyledi dedim doktora baya uzun birşeyler soylediniz cok mu kotu durum felan guldu yok ben biraz abarttım emin olmak icin tekrar bir kontrol etmek istiyorum seni dedi pazartesi tekrar kan vermeye gel ve ultrason cektir dedi Kan Tahlili Sonucum Oyle bir psikolojim bozuldu ki gecen sene dershane varken kafam meşguldu takmıyordum fazla şeylere tek taktığım şey goz altı morluğım ve goğus ucu şişkinliğimdi fotoğraflar hep oynadım şişkinlik gozukmesin diye şişkinlik ile iyice boka sarıyor gorunum onceden dediğim gibi tek derdim goz altı morluğum ve goğus ucu şişkinliğimdi şimdi ise evde otura otura herşeyi kafaya takar oldum kendi kendime konuşuyorum evde kimse yokken bazen niye benim başıma geliyor bunlar .... boy desen yok (1.68) ozguven desen yok hayatında tek bir kıza acıldın o da ciddiye bile almadı seni tipine s.... (aynaya bakıyorum bu lafları ederken) kafayı yemeğe başladım bir yandan okul yok dershane yok evde calışmaya calışıyorum ygs sınavına bu olanlara rağmen hayatım cok boktan __________________