Baş Donmeleri
Vücut Geliştirme0 Mesaj
●31 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Vücut Geliştirme
- Baş Donmeleri
-
07-10-2019, 11:33:30Arkadaşlar internette bundan 4-5 ay once bulduğum hit cardio ve low carb sayesinde belim 82ken 74 e duştu kg da 74 den 66 a duştu bu arada ben epilepsi hastasıyım doktorum musade etti spor yapmama iyi bile olur demişti protein ağırlıklı beslenmen her gun 12 yemek kaşığı bulgur yarım 500-750 gr civarı tavuk goğsu ve 5 yumurta 2 tam 3 sadece beyaz yedim ama son 2 aydır ne olduysa hep başım donmeye başladı low carbı bıraktım sayılır 2 ay felan devam ettirmiştim katı kurallarla meyve felan tek haftasonu cheat dayde yiyordum sonradan tekrar devam ettim low carba bu sefer bol meyve yemeye başladım gun icinde bulgurla sınırlamayıp kendimi sabahları 1-2 dilim buğday ekmeği oğlenleri bulgur veya alternatif olarak nohut veya mercimek corbası tukettim ve yine gunde 500-750 gr civarı tavuk goğsu yaptım kendime bunlardan sonra başladı baş donmem Sonra başımı dondurebilecek sorunları bulmaya calıştım dedim acaba kullandığım lamictal epilepsi ilacı yuzunden mi donuyor başım gunde 1 doz alıyorum sadece akşamları neyse bıraktım 3-4 gun ilacı yok gene donuyor başım gecmiyor bir turlu Sonra yumurta mı donduruyor acaba dedim onu kestim 1 hafta yok o da işe yaramadı Yaklaşık 1 yıldır sol kulağımdan sesler geliyor her yutkunmada cıtırdı gibi 3-4 defa gittim doktora odimetriye teste soktu hicbir şey bulamadılar baya kontrol ettiler kulağın icini hicbir şeyin yok dediler hatta son gittiğim doktor dalga gecer gibi takma kafaya psikolojik dedi ama bu sesler dışında hicbir şikayetim yoktu baş donmesiyle alakası var mı yok mu ? bir tek ondan emin değilim ama onun da olcağını sanmıyorum 1 yıldır var bu durum benim bu baş donmem 2 aydır var sadece En son care gittim kan tahlili yaptırdım vitamin felan mı eksik acaba ondan mı donuyor diyerekten kan tahlilim de herşey normal cıktı karaciğer enzimleri dışında enzimler normalı 25-50 iken 75 cıktı doktor yumurta-protein tozu felan kullanıyorsan azalt onları ocakta tekrar gel kontrole dedi bu enzimlerden dolayı donduğunude duşunmuyorum cunku babamın enzimleri 140 cıkmıştı her gun sigara her akşam bira iciyor ve baş donme gibi bir durumu yok benden sağlıklı duruyor Ne olur bir fikir verin herşeyi denedim gecmiyor baş donmem son 2-3 haftadır da herşeyden hayvan gibi yiyorum belki baş donmem duzelir diye yok o da fayda etmiyor 74 bel oldu 77 kilo oldu 68.5 nolur bir yardım edin moralimi cok bozuyor salona başlamak bile nasip olmadı bir turlu takılıyorum kendi halimde dambıllarla devam ettirmeye calışıyorum bir an once başlamak istiyorum artık spor salonuna oyle bir ruh halindeyim ki son 1 haftadır kendime zarar veresim geliyor psikolojimi darma duman etti bu olay bunlar yetmezmiş gibi haftalardır gecmeyen omuz ağrıları var omuz haric her bolgeyi calışıyorum kendi cabalarımla calıştığım bolgeler bu kadar ağrımıyor 2 omuzda da aynı şey gecerli dokununca hele cok kotu acıyor Paratoner gibiyim resmen her turlu sorunu cekiyorum Tek isteğim sağlıklı fit bir vucuda kavuşmak ve kendimi beğenebilmek cok mu şey istiyorum __________________