Fastloading arayan arkadaşlar buyrun..
Knight Online0 Mesaj
●44 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Fastloading arayan arkadaşlar buyrun..
-
07-10-2019, 11:28:24Bu dosyayı ilk kez yeni moradon paketi geldiği zaman knightnin orjinal sitesinde yayımlamışlardı... Bundaki temel amac, oyun artık daha fazla ekran kartı vb. ozellikler istediğinden, tum bilgisayarlarda knight yuklemelerinin suresini daha da kısaltmak ve hızlandırmaktı... Yani ozetle arkadaşlar, oyuna girerken daha cabuk girebileceğiz.Kapıdan gecişlerde de onemli olcude bir kısalma oluyor. Mesela benim Pcde el moraddan moradona gecerken genelde 10 saniye falan alırdı. Knightnin bu dosyasını yuklediğimde ise bu sure 4-5 saniyeye indi . Bilgisayarı yavaş olanlara kesinlikle oneriyorum. Bilgisayarı hızlı olanlarda da cok hızlandırıyor. Oyunu yeniden yukleyip kaybedenler olmuştur diye paylaşmak istedim Bilmeyenler icin kurulumunu da anlatayım= +Dosyayı cıkardıktan sonra icindekileri knight klasorune atıyorsunuz. +Değiştirdikten sonra Launcherden oyuna giriyorsunuz.Paket yuklemesi başlayacak ve ''Mergning Files...'' yazısı beliricek orada yaklaşık 3-4 dakika bekleyin de yukleme tamamlansın. +Orada da zaten bu uyarı yazacaktır.Olaki yukleme bitmeden clienti kapatırsanız oyunda bozukluklar meydana gelebilir.(Goruntude vs..) +Bittikten sonra oyuna girin tekrardan vee goruceksiniz artık oyunumuzdaki yuklemeler hızlandı Virus taraması hizliupload.com//img/500488eeee.JPG Download link: 2shared.com/file/9905616/5a5433c8/Fastloading.html __________________