Arkadaşlar kolay gelsin. işlemci olarak q8300 fx 4100 6300 8320 gibi işlemciler kullanmış biri olarak şu lanet oyunu hicbir zaman tam istediğim performansta oynayamadım. duşuk fps den veya fps drop lardan dolayı istediğim minoru atamıyorum. sadece ko icin bir sistem toplamak istiyorum. pk alanlarında akıcı bir oyun deneyimi isteğim kesinlikle +60 fps ustu "peki biz ne yapabiliriz ? " diyorsanız, sizden istediğim şey; oyunu akıcı bir şekilde oynayan minoru istediği gibi cıkarabilen asas oyuncularının BİLGİSAYAR OZELLİKLERİ ni istiyorum işlemci + ekran kartı + ram (mumkunse de anakart ) modelleri atan arkadaşlara cok teşekkur ederim şimdiden. gercek bilgiler icin şu mubarek gunlerde duamı ve REP imi alacağınıza emin olabilirsiniz !!!!! EDİT !!!!! Arkadaşlar yardım eden herkese teşekkurler. Yakınlardaki bir internet kafeye gidip bilgisayar denemesi yaptım. ve i3-550 işlemci GT 630 ekran kartı ile cok rahat bi şekilde oyunu oynattığını gordum. 1156 soket ne kadar gunumuzde tercih edilmese de i3-550 işlemci ve gigabyte h55 anakart ile kombinledim. Şuan gayet akıcı şekilde oynatıyor. Bu konuda muzdarip olan arkadaşlar icin duyurulur .... __________________