iyi akşamlar 1 hafta oldu başlayalı ondan oncesinde 1-2 hafta alıştırma hareketleri yaptım hafifce. hobi olarak yapıyorum fitness şeklinde,plaj vucudu misali evde calışıyorum,programı kendim hazırladım şuanlık goğus ve karın a odaklandım 20x3 şınav 10x3 bench press 37kg 15x3 dumbell bench press 10kg 12x3 dumbell flyes 15x3 dumbell pullover 25x3 mekik(kollar govdede capraz,bacaklar kırık,tam cekiyorum) 25x3 cakı (kollar yanda,govdem ve bacaklar yerden 2-3 cm yukarda,bacaklarımla govdemi aynı anda birbirine cekiyorum) 20x3 air bike yapabildiğim kadarda jack knife sit up beslenmem fena değil yeteri kadar protein alıyorum pek yağlı yemiyorum bunlarla birlikte cardio yapıyorum haftada 2-4 kere tempo koşusu,tenis ve her gun bisiklet suruyorum bu hareketlere ek olarak biceps ekleyeceğim dumbell alternating curl concentration curl setler arası 35-45 sn hareketler arası 2.5dk bunların dışında kilom 62 boyum 1.73 yaşım 15 nası olur sonuc alır mıyım birkac ay icinde ayrıca yanlışlarım eksiklerim varsa yardımcı olurmusunuz __________________