Evt ark lar bende sizin gibi bu konudan cok magdurdum .. Ve sorunum su sekilde hallettim umarım bi faydasi sizin icinde olur ve suan hic problem yasamiotum Gelelim konuya Son gelen pachlerle ve E-kolay in Turk cıkıslarina Sponsor olup bu işe el atmasiyla basyalan bi sorun die tahmin ediorum .. Sorun int e bagladiniz hizin limityle yada pc nizin sistem olarak biraz eski kalmasiyla alakali yani bunun sebebi 2 tane Pc hızın ve ozelliklerin iyiyse int in hızı yavasta olsa girebiliosun tabi arada yine takılmalar olsada. 2.si ise bana gore kesin cozum int hızınızın limitini orenin Yani 1 Mb la baglanan kotali kullanicilar knight online icin sıkıntı yasio baglanirken eminimki cogumuz TT net kullanicisiyiz.. Buna uygun bir kampanya baslatmislar 8mb kotaya kdr 10 kat hızlı int baglantisi die Bu tarifeye gecmenizi oneririm.. Aylık fatura Farkı 4-5m olmasi lazım Eger bu tarife uzerinden baglanirsaniz buyuk ihtimalle sorununuz cozulcektir. Tabi baska yollarlada bu sorun giderilio gibi sanırım hotshield vs vs yontemler ama kesin cozum istiosanız 2. anlattigim yol en mantıklısı saten sistem oz. ii olan pc ler bu sorunu yasamiodur eminim.. Solede bi ornek veriyim evdeki pc mi 1 haftadir ko ya sokamiodum Fakat cafe ye goturup pc imi taktimda direk ko ya baglandini gordum ve sok oldum baglanti hizini orendim de 4 Mb/ Sn oldunu orendim cafenin Benim ki 1 Mb / Sn yani bende bu yuzden yukselttim ve farkı anlatim 4-5m aylık bi farkla bisi kaybetmezsiniz giremiosaniz denemenizi oneririm SAygilar.. __________________