Bu Nedir GM'in işimi Yoksa Başka bişi mi ?
Knight Online0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Bu Nedir GM'in işimi Yoksa Başka bişi mi ?
-
07-10-2019, 11:20:29Bugun [email protected] adresinden bir mail aldım Merhaba Sovalye! Bazi karakterlerde illegal item olduguna ve oyun ici hile yapildigina dair resimli sikayetler aldik . Bu karakterlerin arasinda sizin karakterleriniz vardir . Sizin ip adresinden girilen tum karakterlerin itemleri silinecek ve tum karakterleriniz kapatilacaktir . Yanliz karakterlerinizdeki itemlerin silinmemesi icin tum karakterleriniz ile giris yapip kayit yaptirdak sonra size verdigimiz item onay kodunuz ile itemlerinizi kaydetmeniz gerekmektedir . Asagidaki size ozel verdigimiz adresten kayit isleminizi gerceklestiriniz ve itemlerinizin silinmesini engelleyiniz : bana bir link ve kod verdi. Giriş yaptım kod girmedim. Zaten direk gamefirst adresine yonlendirdi. 2 dk sonra charım dc yedi şifrem yanlış dedi şifremi değiştirdim girdim yine dc yedim mail adresimden sıfırlamak istedim mail adresimin şifreside değiştirilmişti. ben umudu kestim cunku herşey gitmişti. sonra tekrar deneyim bi şansımı dedim baktım oldu. oyuna girdiğimde char maradonda tepelerde bi yerlerdeydi. itemlerim duruyordu. sadece satacağım bir kac itemim silinmişti. bankaya baktığımda 2-3 gb param vardı onlar silinmiş. gemler vardı onlar silinmiş ıvır zıvır bi kac şey gitmiş. mail adresime gireyim dedim aynı şifre ile tekrar giriş yaptım. herşey eskisine dondu birden bire. ben GM den şupheleniyorum. hack yemiş olsam itemler giderdi. 8m para bıkramazdı. Dupe itemleri silmiş desem yapmayı bilmiyorum hemde gemler dupe mi işin icinden cıkamadım. dn: maile gelen mail ile karakterimin mail adresi farklı. o maile kayıtlı karakteri kast ediyordur herhalde? __________________