Spor sakatlanma durumu
Vücut Geliştirme0 Mesaj
●13 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Vücut Geliştirme
- Spor sakatlanma durumu
-
07-10-2019, 11:20:06Arkadaşlar oncelikle yardımcı olacaklara cok teşekkur ederim.Yaşım 25. ben 2 ay aradan sonra kasım ayında tekrar spora başladım.(Bu arada 2014 eylule kadar 1 yıllık spor gecmişim var.) Başladıktan sonra 2.haftada sağ omuzda bi ağrı acı oluştu spor esnasında.Aradan 2 ay gecti dinlensin gecer diye 2 ay boyunca gecmedi bende film ultrason cektirdim birşey cıkmadı en sonun emar istedi doktor emar cektirdim ve şoyle kağıtta yazılanlar şu şekilde ; - Humerus başı tuberkulum majus lokalizasyonlu en buyukleri 7x4mm olmak uzere multifokal subkondral kistik lezyonlar dikkati cekmiştir.Tanımlanan kistik lezyonlar cevresinde tam şekillenmeyen hafif derecede odemle uyumlu sinyal değişiklikleri mevcuttur. - Suprasupinatus tendonunda hafif derecede kalınlaşma ve sinyal artışı (suprasupinatus tendinozis) dikkati cekmiştir. doktor cok ağır kaldırıp yıpratmışsın dedi normalde 45-50 yaş ustu insanlarda olur bu dedi kireclenme başlamış dedi hareketleri yap ama ağır kaldırma dedi 1.5 ay sonra tekrar gel emar cekeriz dedi.Omuzumdaki ağrı 2 ayın sonunda gecti gibi spora başlamaya duşunuyorum ne kadar ağırlık kaldırmalıyım hic mi yoksa onceki kaldırdıklarımın yarısını mı?Spor hayatım bitsin istemiyorum en sevdiğim şey bu spor lutfen yardım edin ne yapmalıyım.Başınıza boyle olay geldimi hic?? __________________