Yaşım 15 kilom 56 boyum 1.62 vucuudum biraz yağlı kendime bir program hazırladım 30 gun boyunca bir gun dinlenerek ve bir gun calışarak dinleme gunlerinde ise sprint koşu 60 sn koşu 100 sn dinlenme gibi kas programımda ise Egzersiz planı A 1 Split squat + barbell lunge 2 Romanian deadlift + standing dumbbell press 3 Dumbbell benchpress Egzersiz planı B 1 Front squat + 2 Dumbbell stepup + barbell bench press 3 Standing barbellshoulder press + dumbbell face pull bu hareketleri ve hepsini dumbbela bazıları dumbellsız barbellım yok dumbelım 3 kilo ve bu program kasım'ın 20sinde bitcek ve bodye başlıcam guzel bir programmı 1 ay calışmamın sebebi kaslarımın ısınması ve daha guclenip bodye gittiğimde aletleri daha kolay yapabiliyim diye yağlarımı yakiyim diye sizce başka ne yapabilirim akşam 7den sonra hic bişi yemiyorum ekmek yok proteinli karbonhidratlı besleniyorum beslenmem iyi cok kolay kilo verbilen ve cok kolay alabilen biriyim yardım ederseniz sevinirim........Not: Memelerim biraz buyuk karnımda yağlı resimde koydum linklerden bakabilirsiniz __________________