Charakter data 99 -- takılma Sorununu Acıklıyorum
Knight Online0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Charakter data 99 -- takılma Sorununu Acıklıyorum
-
07-10-2019, 11:18:05bır suru arkadasın sıkıntısı olan ve yıne bır suru deısık deısık yontemler ıle duzelecegı anlatılan Loading charakter data yuzde 99 takılma sorunu .. tahmın edıldıgı gıbı her hangı bır ayar yada server ınını edıtleme vs gıbı yontemlerle halolacak bır durum deıl.. neden deıl dersenız.. ıs yerı ve evımde aynı pc yı kullanıyorum . ısyerımde bende yasıyordum.. aynı pc eve gıdınce 1 kere dahı bu sorunu yasamadım .. bugun farklı bır modem kurup ısyerımde denedım ve sorun halloldu.. sorun yasadıgım modemın protokol vs gıbı ayarlarını deıstırdıgım halde sorun devam edıyordu.. suan modem arıcalı olmamasına ragmen sanıyorum kı modemın kendı ıcerısındekı guvenlık duvarı nın engellemesı ıle alakalı bır sorun .. daha basıt daha ozelıksız bır modem taktım ve sorun cozuldu.. ınsanlar fast loading vs gıbı bır takın trogen ıcerıklı ınternette sunulmus cozumler arayaraktan charlarını hack letıyorlar.. dıkkat edın .. sorun modemınızın guvenlık duvarının oyunda gordugu bır tehdıt den oturu onua gırısınızı engellemesı ıle alakalı. farklı marka yada model .. bır modem ıle denıyecek olursanız sorunun halloldugunu goreceksınız... saygılarımla... alıntı yapmadım .. ıyı forumlar.... __________________