Hepinize iyi akşamlar Ben Hayatında neredeyse hic başarılı olmamış hic bir işe yaramayan beceriksiz herifin tekiyim anladığım tek şey bilgisayar oda asosyallikten olsa gerek. Bu yuzden bilgisayar teknisyenliği okumaya karar verdim ve Fransada yaşıyorum Derslerim cok kotu Duzeltmeye calışıyorum.Sonra sigara bağımlısıyım kimse tarafından sevilmiyorum hep dışlanıyorum vs vs En azından guzel bir fiziğim ve kariyerim olsun istiyorum arkadaşlar P90X aklıma yattı biraz bunu uygulamak istiyorum videoları indirdim malzemeler eksik 3 tane dambılım var kilosu ayarlanabilir. Şimdi Şınav barfiks barı vs alıcam ama Bu P90X gercekten videolardaki kadar işte yarar mı? Şuphelenmiyor değilim acıkcası cunku Destek urunu kullanmayı duşunmuyorum doğal yollarla beslenicem. Bu arada Sigarayıda Bırakıcam Derslerimi duzeltmeye calışıcam Yani tamamen değişmek istiyorum arkadaşlar lutfen yardımcı olun. Spor salonu Oturduğum yere cok uzak ve cok pahalı ayrıca zamanımda yok zaten. Ozet: P90x gercekten işe yarar mı? Yaş 17 Kilo 70 Boy 1.85 Vucut yağ oranı 12.9 Cevaplarınız icin teşekkurler __________________