Uzun boy, Cok Duşuk Kilo Yaş 18
Vücut Geliştirme0 Mesaj
●40 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Vücut Geliştirme
- Uzun boy, Cok Duşuk Kilo Yaş 18
-
07-10-2019, 11:17:21Merhaba arkadaşlar Yaklaşık 3-4 hafta once spor salonuna yazıldım ve spor yapmaya başladım. Staj yuzunden carşamba, perşembe, cuma gunleri gidemiyorum kalan 4 gunde gidiyorum. Yani art arda 4 gun gidiyorum. Pek tavsiye edilen bir şey değil anladığım kadarı ile ancak yapabileceğim bir şey yok gunler konusunda. Fiziksel ozelliklerimden bahsedeyim. Boy 195 kilo 70, 1 ay oncesine kadar tam anlamıyla iskelettim kilom yine bu civardaydı ancak şuan omuz goğus ve kollar hafif doldu diyebilirim en azından eskisi gibi koşeli değil biraz yuvarlak ve kavisli bir yapıdayım. Okuduğum makalelere gore ektomorf bir yapım var, okuldan ornek vericem benimle aynı boyda belki biraz daha uzun olabilir ancak cok daha zayıf birisi var omuzlar dar ve sağlık sorunu olmamasına rağmen ciddi anlamda zayıf saf ektomorf grubunda sanırım ve ben o kadar zayıf değilim ayrıca omuzlarım dar değil emin olmamakla beraber sanırım ekto ile mezo arasında bir yerdeyim. Onu ve benzeri birkac kişiyi gormeseydim saf ektomorf olduğumu duşunecektim. Aşırı derecede yemek secen birisiyim ama ağırlıklı olarak etle besleniyorum hatta neredeyse tamamı ile etle besleniyorum senelerdir. Uzun zamandır her gun ton balığı, tavuk, kırmızı et ile besleniyorum. Bunun dışında 1-2 aydır da yumurta beyazı, makarna gibi şeyler yemeye başladım. Normalde de yiyordum ancak artık daha sık yemeye calışıyorum. Tahmin edeceğiniz uzere kilo almak istiyorum. Becerebilecek olsam 90 kiloyu gecmek isterim ama pek mumkun değil o yuzden 3-5 ayda 80 kiloya cıkarsam gayet mutlu birisi olucam şimdilik. Bana ne gibi tavsiyeleriniz var? Beslenme veya spor icin? İsterseniz spor salonundaki cizelgede yazanları buraya yazabilirim. __________________