10 hafta onyl testosteron kur gunluğum .
Vücut Geliştirme0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Vücut Geliştirme
- 10 hafta onyl testosteron kur gunluğum .
-
07-10-2019, 11:14:28Arkadaşlar oncelikle sağlıkla ilgili sacmalıklara bulaşmayalım . Kuru tartışalım Uzun zamandır kur yapmıyordum . Reseptorlerim boş olduğu icin guzel bir sıcrama yapmasını umit ediyorum . Ayrıca forumda orneği olmadığı icin ilk kur orneği de bu . Yaptığım kur ; Pazartesi 250 mg sustanon Perşembe 250 mg sustanon 3 gunde bir yarım tablet arimidex . Pct planım . Son iğneden 21 gun sonra 10 gun boyunca gun aşırı 500 i.u pregnyl . Yani toplam 2500 i.u . Tamoksifen haftalık dozajlar yani 6 hafta . 40/30/20/20/10/10 En az 1 ay daha arimidex'e devam . Supplement olarak 1 gr c vitamini bemiks ve protein tozu kullanıyorum . Sanırım glukozamin ekleyeceğim sağ omzumda antrenmanda sızı oluyor . Gunde 4000 kalorilik beslenmem var. Bolgesel antrenman yapıyorum . 5 gun on 2 gun off . Kur sonu kullanacağım supplementler . Universal Kreatin Hardline Zma Dymatize iso-100 Protein tozu Arginin . Bcaa . Markasını yazmadığım urunler hakkında kullanıp deneyenlerden tavsiye bekliyorum . Şuan 3.haftanın ortasındayım . Gecen hafta bastırmakta zorlandığım ofke krizlerinden sonra bu hafta sakin geciyor . Kuvvet artışı ve pump arttı . Onumuzde ki hafta tam anlamıyla hissedip 6 haftada zirve yapmasını bekliyorum. __________________