Arkadaşlar oncelikle az bucuk beni hatırlayanlarınız olucaktır pek cok konu hakkında bilgi sahibiyim vucut geliştirmeye dair fakat şu sıralar başıma gelen bir kac olaya ben cıkış yolu bulamadım bulabilecek arkadaşlardan yardım istiyorum... Coğu zaman supplement yerine normal gıda tercih eden bir insanım ve bazen gunluk yemek tutarım pek cok insanın supplement parasına filan eşitleniyordu fakat gecmiş olan 1 ay icerisinde duzgun beslenemiyorum ve once hacim olarak kayıp yaşadım ardından da bugun ilk defa normal ağırlığımdan daha da duşuk bir ağırlıkla 3. setteyken bar goğsumde kaldı... Yani ters giden birşeyler var ve ekstra olarak testesteron seviyemde de duşme var; Vucudum cok dayanıklı bir vucut değil, aşırı alerjenik ve bazen gıdalarda sorun cıkabiliyordu supplementlerde de olabiliyor.. Protein tozunu kendim secebilirim o konuda sorun olmamasına karşın ne tarz bir amino kombini yapmalıyım sizlere danışmak istedim... Ben forumda pek cok yeni arkadaşa danışmanlık yapmaya calıştım onlardan ricam bu konu birazcık daha orta-ileri bilmeyenler gereksiz bilgi kirliliği yapmasınlar... Şimdiden teşekkurler; Ha bu arada faydalı yorumlar replenecektir. Konunun daha net acıklanabilmesi icin ekstra bilgi vereyim; haftaya 3 yada 4 gun antrenman yapıyorum, biceps-triceps, bacak-omuz,sırt-triceps,goğus-biceps şeklinde ve sıcak cevresi 42-43 cm olan kolum 40lara kadar duştu, ağırlıklarda 5-10 kilo arası azalma var, onceden gunde 5 oğune yakın besleniyordum ve ortalama gunluk 700 gram kadar yağsız kırmızı et 5-6 adet yumurta beyazı 400-500 gram kadar hindi fume bir kase kadar bulgur ve benzeri şekildeydi şuan ise gunde 3 oğun 300 gram kadar hindi fume, bulgur + tavuk, bulgur + tavuk , gece meyve + kuruyemiş ve yağsız sut şeklinde onerileri olanlarıda dinlerim fakat yemek pişirebilme imkanım yok. Kendimin geliştirmiş olduğu sav; oncesinde kırmızı et tuketimim neredeyse 2 gunde 1.5 kilo kadar vardı(kolestrolden endişe edicek arkadaşlar icin duzenli olarak doktora karaciğer değerleri, ve kan değerleri olcumu yaptırıyorum) şuanda 0 a yakın, vucuda giren creatin yok denecek kadar az ve eskiden kaslar creatinden dolayı daha hacimli duruyorlardı şuanda kuculduler ve ek olarak ta vucut su kaybettiği icin bir miktar kilo kaybetti. Sorulara cevaben ek: Kreatini toz formda almadım, amino supplement kullanıp kesmişliğim yok kırmızı ette bulunur creatin onu kesince olmuş olabilir diye duşundum __________________