Kas eritmeden 20 kilo nasıl veririm?
Vücut Geliştirme0 Mesaj
●15 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Vücut Geliştirme
- Kas eritmeden 20 kilo nasıl veririm?
-
07-10-2019, 11:12:25Kas eritmeden 20 kilo nasıl veririm? boy.1,75 kilo:100 itiraf ediyorum spor salonuna yazılmak icin gec kaldım evde dumbellarım la sadece kendimi spor yapıyor sanıyordum belkide ama zararın neresinden donersek kardır değil mi ? oncelikle yaptığım spor ile ilgili ozet geceyim haftada 3-5 gun arası salona gidiyorum her gittiğim gun kardiyo yapıyorum cunku daha yeni olduğum icin body programı yapmadı neyse ; Yuruyerek gidiyorum oncelikle elliptical denen aletle orta tempoda 20 dk yaklaşık 180-190 kalori arası yakıyorum sonrasında bir su alıp bisiklete geciyorum 30 dk civarı suruyor burdada 350 civarı kalori harcıyorum sonra tekrar elliptical kullanarak 10 dk 70 kalori civarı harcıyorum goze ilk carpan belkide yurume olmamasıdır cunku koşu bandı dizlerimi ağrıtıyor bende toplam sureyi değiştirmeden diğer 2 alete dağıttım. Body ise başlatmadı sayılır .Mekik aletinde 30 duz mekik sonra 50 kusur ters mekik cekip bitiriyorum eve geldiğimde kendimi enerjik hissediyorsam 3 farklı pozisyonda 3 er set den 9 set 12 şer tane toplam 108 şınav programım var onu uyguluyorum Kas yapmak şuan icin sorun değil var olan kas kutlesini kardiyo da azaltmak istemiyorum programın + ve - lerini Tecrubeli arkadaşlar ağabeylerim belirtirlerse sevinirim. __________________