Beslenme programı hakkında
Vücut Geliştirme0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Vücut Geliştirme
- Beslenme programı hakkında
-
07-10-2019, 11:09:55Ben haftada 3 kere spora gidiyorum.Her sabah saat 10 gibi yulaf ezmesi + rendelenmiş elma + tam yağlı sutle karıştırıp yiyorum hic aksatmadan yaklaşık 100 gr kadar 1 buyuk tabak(yulaf ezmesi). Saat 11:00 - 11:30 gibi spora başlıyorum yaklaşık 1.5 saat suruyor spor ve spor sonrası 1 muz + meyve suyu tuketiyorum.15-20 dakika sonra eve geldiğimde 4 adet yumurta beyazı yiyorum.Bundan yarım saat sonra da 1 tabak yağsız makarna icine yağlı peynir ekleyip eritip tuketiyorum.oğlenden sonra 200 gr tavuk.Akşam haşlanmış nohut,pilav yada sebze yemekleri sofrada ne varsa yiyorum akşam yemeğinden sonra saat 7-8 arası bi 200 gr tavuk daha yiyorum.Akşam yatmadan once 1 saat once de 1 muz ve 1 koca bardak yarım yağlı sut iciyorum.Sizce yeterli olur mu? Boyum 1.75 kilom 70 1 yıllık spor hayatıma omuz sakatlığımdan dolayı 3 ay ara vermek zorunda kaldım ve 3 hafta once tekrar başladım yine kaslar toparlanmaya başladı. Şimdi sormak istediğim sabah yulaf ezmesinden sonra 4 yumurtayı da yiyebilirim beyazını.Ancak yulaf ezmesinde ve sutte protein olduğundan 4 yumurtayı yemek fazla olmazmı spordan once mi yoksa sonra mı tuketmeliyim? spordan geldikten sonrada ton balığı ya da tavuk yiyebilirim diye duşunuyorum.Yardımcı olurmusunuz lutfen.Şimdiden teşekkurler. __________________