Gunluk Protein İhtiyacım
Vücut Geliştirme0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor
- Vücut Geliştirme
- Gunluk Protein İhtiyacım
-
07-10-2019, 11:09:54Merhaba arkadaşlar, Boyum 185CM, kilom ise 80KG. Bir aksilik olmaz ise haftada dort gun spora gidiyorum, ısınma haraketleri, seti duzgun tamamlayabileceğim şekilde en yuksek ağırlıklar ile dambıl-halter ve makinalar ve kırk dakika hit antremanı yapıyorum. Kilomun iki katı kadar protein almam gerektiğini okumuştum, bu doğru mudur? Doğruysa bana bir beslenme programı onerebilir misiniz? Size şuan ki programımı yazacağım fakat bir oğunde fazla protein almamız gerektiğini okumuştum, o yazıdan sonra programımın yanlış olduğunu duşunmeye başladım. Sabah(06:30) Bir bardak light sut, Bir adet haşlanmış yumurta, İki dilim light peynir, Altı adet zeytin, Bir adet organik salatalık, İki corba kaşığı pekmez Bir bucuk dilim kepek ekmeği. Oğlen(13:00) 250gr haşlanmış tavuk goğsu 150gr light yoğurt. Akşam(19:30) 250gr haşlanmış yağsız et, 150gr light yoğurt, Bir bardak light sut(yatmadan once) Ara Oğunler Leblebi, fındık, badem, ceviz(Genelde leblebi kalorisi duşuk olduğu icin), Yeşil elma(Akşam yemeğinden sonra canım isterse yiyorum), Muz(Spora gitmeden yarım saat once yiyorum), Yeşil cay(Gunde bir bucuk litre tuketiyorum), Su(Gunde en az uc litre tuketiyorum). Arkadaşlar ek olarak 06:30-13:00 arası okulda olduğum icin hic bir şey tuketmiyorum. Gerekli diyorsanız yanımda goturebilecek besin tavsiyeleri yaparsanız sevinirim... __________________