Goğusteki yağlılığı azaltmak
Vücut Geliştirme0 Mesaj
●42 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Vücut Geliştirme
- Goğusteki yağlılığı azaltmak
-
07-10-2019, 11:08:33Herkese iyi forumlar . Oncelikle şoyle soyleyeyim yaklaşık 1 senedir fitness yapıyorum . Onceleri cok kiloluydum ve fitnessa başlamadan once 20 kilo verdim . 70 kilo olarak fitnessa başladım . Kollarım cok inceydi vucudum kuculmuştu ve boyum 187 di . Ama vucudumda karın ve goğus bolgemde yağlanma ve sarkma vardı . Goğusum ele geliyordu . 1 senedir fitness yaparak bunun coğu kısmını engelledim hacim kazandım 80 kilo oldum kollarımı buyuttum fakat goğus kısmımda hala yağlanmalar mevcut , ozellikle de alt goğus kısmımda . Eskisine gore cok daha iyi durumda vucudum ve omuz sırt yapım . Fakat hala uzerimi cıkardığımda fark edebiliyorum hala yeterince iyi olmadığını . Hala goğusum ele geliyor ve alt goğusumde yağlanma gibi hafif sarkma var. Belli olabiliyor . Bana ne onerirsiniz gobekli kilolu biri değilim . Danıştığım hocalar iyice karbonhidrat ve protein yuklemesi yap hacim kazan iyice . Daha sonra diyet yaparsın diyor fakat ben bu goğusteki yağlanmanın bu şekilde gideceğine yinede inanmıyorum . Lutfen bilgisi olan bana yardımcı olsun şimdiden teşekkur ederim yorumlarınızı bekliyorum. Şuan 80 kiloyum 187cm boyum . 120 cm omuz , 98 goğus , 35.5 kollar . __________________