Merhabalar, Oncelikle kendi vucudumu tanıtıyım lise 1 ogrencisiyim ve boyum 1.67 gecen sene 1.54 ıken bırden bukadar attım ( Tu tu tu masallah ). Kılomu yakınlarda olcmedım fakat otururken gobek bolgem fırlıyor gobek bolgem yaglı ve soyle bırsey var evde onceden duzenlı olarak 10 dan baslıyıp mekik ve sınaf cekıyordum hala yapıyorum suan 30 yapyıorum. (30 taneyı tek seferde rahatca yapıyorum 35 e yukseltıcem yakında duzenlı yapyıorum ) Ben fitnesse gitmeye karar vedim ama aklıma takılan bı kac soru var bunlar şunlar ; 1- Ben hem kilo vermek hem de vucudumun bi şekil almasını istiyorum artık ama sırf kas olup ıgrenc olan bı vucut degıl su tarz bı vucut istiyorum ( Sağdaki tipten bi vucut istiyorum soldakı siyahi abimizin igrenc vucudundan degil ) Hem kilo verip hem boyle bi vucuda sahip olabilir miyim ? 2- Boyumun uzamasını fitness engeller mi ? Gelişme cagındayım ve korkuyorum ama sanırım body engeller diyorlar halter felan kaldırıyorlar mıs ? Sorayım dedım . NOT : Onceden futbol oynuyordum lisansım var dı amator takımlarda oynuyordum fakat okul kış derken bırakmak zorunda kaldım. Sorularım bunlar onerılerınızı ve cevaplarınızı beklıyorum teşekkurler. __________________