1831 hala devam eden res mavi ekran (super taktik girme şansı yuksek)
Knight Online0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- 1831 hala devam eden res mavi ekran (super taktik girme şansı yuksek)
-
07-10-2019, 11:06:53Beyler oncelikle belirtmek istiyorum ya ne sacma falan yazmayın ben denediğim şeyleri baylaşıyorum alıntı falan deyil herkesde olma şansını bilemem ama ben 10 defa denedim hani olurda gene res atar diye ama her pc ac kapatda bunu yaptım direk girdi hemen sizle paylaştım iyi oyunlar... Oncelikle mavi ekran ve res sorunu aynı sorunlar bilgisayarım/ozellikler/gelişmiş/başlangıc ve kurtarma ayarlarına girin orda butun herşey işaretli olsun mesela otomatik olarak yeniden başlat var onu işaretlemesseniz mavi ekran verir işaretlerseniz res atar sorun aynı yani neyse bunu gecelim Taktik : apr dosyasını buluyoruz knight icinde eyer yoksa aramadan taratın bulsun once bi silin ko girin pc bi res atsın bunu eyer knight klasorunde bulamasanız yapın silince knight klasorune gorunur hale gelcek ondan sonra işlemi yapcaz * eyer direk knight klasorunde apr yi bulduysanız tıklayın noddefterinde acın icindeki butun yazıları silin ve en baş satıra 1 yazın kaydedip cıkın ve oyuna girin bunu her pc acılıp kapamada yapın kesin giriyo. Gene herkesde olma şansını bilmem deneyerek gorecez iyi oyunlar ... __________________