Kilo Vermek :)
Vücut Geliştirme0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Vücut Geliştirme
- Kilo Vermek :)
-
07-10-2019, 11:06:25Sevgili arkadaşlar merhaba, Sağlık bolumune bir konu acmıştım ben. Linki: http://www.frmtr.com/saglik/5601838-...ye-1-adim.html Acıkcası kendimi her şeye hazır hissediyorum ve kilo vermeye odaklandım resmen. 17 Ekim'de Spor Salonuna başlıyorum. Doktora gittiğimde hicbir şey cıkmadı yani sıkıntım yok. Ayrıca metabolizmam cok hızlıymış. Buradaki bilgili arkadaşlara soracağım soru ben Spor Hocasının verdiği diyet listesi gibi bir şey var sadece ona uyacağım ve Spora başladığımda genel olarak kardiyo calışacağım galiba. Ben diyelim ki 1 gun calışıp 1 gun ara verilen bir program verse(daha vermedi tabii) o arada kalan gunde 8-10 km yuruyuş yapsam faydası olur mu ? Şu an 195cm boyundayım ve 125 KG'yim. Kas işine galiba kiloyu verdikten sonra gececeğiz. Ayrıca dediğim gibi metabolizmam hızlı ve cok cabuk terliyorum, goğus bolgemde yağlanma var ve acıkcası rahatsız etmiyor değil Yani ortalama kac ay sonra normale donebilirim ? Cabuk olmayacak biliyorum ama tahmini cevap verirsiniz sevinirim __________________