Spora Başladım
Vücut Geliştirme0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Vücut Geliştirme
- Spora Başladım
-
07-10-2019, 11:05:16Merhaba arkadaşlar ben 18 yaşında 1.70 boyundayım ve ne zamandır vucut yapmak istiyorum tercih yapmayınca bu sene dershaneye yazılmak zorunda kaldım ve spor salonuna gidemiyorum bu yuzden eve 1 ay once buk-buk 5 kg 2 adet dambıl goğus yayı felan aldım 1 aydır amcamın oğlunun gosterdiği hareketleri yapıyorum kendisi 4 yildir spor salonuna gidiyor Benim Programım Şoyle: OĞLE (15.00-16.00) Başlangıc Olarak Şu Youtube'daki 8 dakikada Sixpack Calışmasını yapıyorum 1-2 hareket haricinde Sonra 32 On kol (8 8 8 8) 32 Arka Kol (8 8 8 8) 32 Goğus yayı (8 8 8 8) 32 Bench Press (8 8 8 8) 32 Preacher (8 8 8 8) AKŞAM (21.00-22.00) Oğlendekiler ile aynı hareketler Şimdi benim biraz belirginleşti kollarım iyice 1 ay da fazla olmasada 6 kilo da aldım 1 yil diyet yapmama rağmen kafaya taktığım icin bu vucut yapma işini ama benim epilepsim var Bana fazla yorgunluk yasak ama doktora danıştım tabi bu aletleri almadan once dedim diyeti felan da bırakıcam vucut yapmak icin ne gerekiyorsa yicem İzin verdi doktor da sağolsun hayatimda nefret ettiğim sutu bile iciyorum o kadar koydum kafaya bu işi ama şu gobekteki alt kısmı bir turlu eritemedim 59kiloyken de vardı şuan 65 kiloyum hala var en zor eritilen yermiş sanırım orası Bunu eritmenin bir formulu yok mu evde yapabileceğim cok moralim bozuluyo oturunca ozellikle ben kendimle de barışık biri değilim hic bunun bir cozumu var mıdır ? Şimdiden teşekkur ederim... __________________