ben ve arkadasım yaklasık dun qece birden beri bunu arastırıoduk knıghtda calısan bırıyle tanısdık snra derdimizi anlamaya basldık ıste cara qırdım dc oldu ıd sıfre yazdım fln karatker qırısı yaparken dc verıor dedık neden yardımcı olablrmısn dedık adam anlatmaya basladı dha once hf veya koxp kllanmıs makınalardan ip alınıor ve ban atılıor dedi suan kllanmasan ble hatta id yeni alıpta o carda kllanmasan ble yani bi bakıma ip ban dedi snra kac qun olduqunu sorduk 2qun yani bir dier adla tpt ban panik yapmaya qerk yok ama hala koxp veya hf kllananlar ıcn aynı seyi dıyemıcem dha once koxp veya hf kllanalar sdce Tpt ban yemıstır 2 qun disinizi sıkın bende cok panık yapmıstım bu yuzden pc basında nerdeyse 1 qun oturup buna baktım butun formlara g1'e aklına gelcek her yere baktım baya yoruldum yane ama snnda bldum yane sakın pcnızın anti virussu fln kaldırmayın onlarla alakalı dııl ama tam blemıcemde qene bi format atın veya ip deqıstırın tercih ederım yane diqer arkadaslarıma yardımcı olabldıysem ne mutlu bana artıq repde verırsınız yane .P __________________