Steam KO Oyun ici Turkce Karakter Goruntuleme Sorunu
Knight Online0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Steam KO Oyun ici Turkce Karakter Goruntuleme Sorunu
-
07-10-2019, 10:53:11Merhaba, Bilgisayarıma format attım. Daha once boyle bir sorunum olduğunda Steam ayarlardan arayuz tercihlerini Turkce yaptığımda cozulmuştu ancak bu sefer cozulmuyor. Sorunum kısaca şoyle; oyun icerisindeki tum iceriklerdeki ş ve ğ gibi bazı turkce karakterler gorunmuyor onun yerine cince benzeri şekiller cıkıyor. Oyun icerisinde Turkce Notice bile geciyor oradaki harfler dahil hic bir Turkce harfi okuyamıyorum. Ne yaptıysam duzeltemedim. Steam Arayuz ayarlarım Turkce Steam konumum Turkiye İşletim Sistemim Windows 8.1 Pro English edition olarak yuklenip, sonra Turkce dil paketi yuklenmiştir. Şuan klavyem Turkce Q, Bilgisayar dilim Turkce, Konumum Turkiye, Saat dilimim İstanbul. Daha once de İngilizce versiyondan format atıp Turkce dil paketi yuklemiştim ancak hic bir sorun olmamıştı. Oyunu silip tekrar kurdum. Paketleri değiştirdim. Tum guncelleştirmeleri yukledim. Tekrar tekrar kontrol ettim. Ama nafile... Yardımcı olabilecek varsa cok sevineceğim. İyi forumlar. __________________