Char satın aldım ve char geri alındı... Ayrıntılı acıklama iceride >>>
Knight Online0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Char satın aldım ve char geri alındı... Ayrıntılı acıklama iceride >>>
-
07-10-2019, 10:45:25Arkadaşlar, sabah char aldım ve oğlene doğru charın şifreleri bir anda değişti. Şimdi k2 ye char aldım geri alındı desem ben sucluyum.. Bunun icin bir hacker tarafından elegecirildi diye ticket atmayı duşunuyorum.. Birde aklıma takılan soru şu. Ben bu adamdan charı aldığımda @ mail adresi şifresi hepsini değiştirdim. Bu adam mail değiştirmek icin once charın şifresine sahip olması lazım.. Bunada bildiğim kadarı ile sadece ilgili e postaya mail atarak ulaşabilir. Bunu yapsaydı bana mail gelirdi.. Bu şekil yapmadıysa nasıl yaptı ? _______________________________________________ Kendi hazırladığım ticket; Dear k2 support department; My charecter,were captured by a hacker.. e-mail address has changed by hacker. That all necessary information is available. For k2 network.inc I paid $ 300 so far.. If you want credit card payment information to send you. Thank you for your interest.. ________________________________________________ Lise ingilizcesi ile bukadar oluyor yanlışım varsa duzeltirseniz sevinirim... __________________