arkadaşlar yaklaşık olarak 1,5 2 ay kadar once logos serverında olan 72 lvl asasıma nts aldım 2 yan car vardı solda 1 lvl warrıor acılmıs fakat hıc gırılmemıs sagda 63 lvl warrıor butun carlarımla clanlardan cıktım friend listesini sildim tum gorevleri iptal ettim ve oyundan cıktım siteden onayladım uzun bir sure bekledi değişik bi yazı geldi sonra yeniden yaptım ırk değiştirme başarıyla gercekleştirlmiştir yazdı sonra cara girdim human olay cumartesi gunu oldu salı gunku resden sonraduzelir dedim bazen 1 haftaya kadar cıkabiliyor yazıyor cunku bekledum duzelmemişti ardından gecen surede gunumuze dek yaklaşık olarak 10 tane eticket attım fakat gelen cevapların yuzde80i aynı birkac ticketta değişik cvplar onlardan birindede natıton transfer geri verilecektir turu bir şey yazıyordu ayrıca bir link vermişler bu linke tıklıyorum burada premıumlu olan oyuncuların sorunlarının 24 saatte cozuleceği yazıyordu fakat benim carımda premium yok ntsattığımdada yoktu sizcebu saatten sonra ne yapmalıyım?? __________________