Surekli Giren Lag ve Ping Sorunu( konu yeri burası değil ama )
Knight Online0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Surekli Giren Lag ve Ping Sorunu( konu yeri burası değil ama )
-
07-10-2019, 10:40:49Herkese merhabalar, Oyunda uzun suredir lag sorunu yaşıyorum. Normal zamandaki pinge zaten alıştım ancak bu lag sabır sınırlarını zorlayan seviyeye ulaşmış durumda. Durumu ozetlemek gerekirse; her 10 saniyede giren ve 2-3 saniye suren lagdan dolayı gectim oyun oynamayı, oyunda dc olmadan durabilmek bile imkansızlaştı. 10 saniyelik lagsız diyebileceğim bolumde pingden dolayı her şeyin 1 sn geriden gelmesi de cabası. Adil kullanım kotası ile alakalı olduğunu sanmıyorum. Şu gunlerde kota dolmamış olmasına rağmen lag sorunu devam etmekte. 3-4 aydır olduğu gibi.. Akk dolduktan sonra da lagda ne artma var ne de azalma. Ttnetin internetini kullanıyorum. Muşteri hizmetlerini aradığımda dns değiştirmeyi onerdiler. Dedikleri dns yi girdim. Bu sefer gectim 1 saniye gecikmeli oynamak. Oyuna girip 1 saniye oyunda duramadım. Anında dc oldum. Son olarak da kendi bildiğim sağlam bir dns vardı onu kullanıyorum bir nebze olsun azalmış durumda ama 10 dakika icinde sayısız kez geri atma, lag ve dc ile karşılaşınca bu konuya başvurma gereği duydum.. Alıntıdır. Aynı sorun bendede var.. __________________