Spor Salonunda Yapılanlar ve İzlenimlerim Hakkında
Vücut Geliştirme0 Mesaj
●35 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Vücut Geliştirme
- Spor Salonunda Yapılanlar ve İzlenimlerim Hakkında
-
07-10-2019, 10:31:22Bazı spor salonların da karşılaştığım durumlardan bahsetmek istiyorum umarım okuyanlar salonlarda biraz daha dikkatli olur... Uye olduğu spor salonunda gereksiz vakit gecirenler bu adamları anlamıyorum gelirler sporunu yaparlar duş alıp giyinirler sonradan kafaladıkları salon sahibiyle akşama kadar ortalarda dolanırlar , sigara icerler , kız keserler bunu yapanlar bizzat eşşek kadar adamlar. Dun salona gittim gogus calışacam adam hayvan gibi terlemiş bench sehpası ıslanmış sanırsın sehpa ile ilişkiye girmiş, insan olan havlu kullanır yada ne bilim utanır temizler falan sonucta başkaları da var sırf bu yuzden o hareketi yapmadım.Bunun altını ciziyorum terleyip butun aletlere terini bulaştırmak normal bir insan ozelliği değildir İlgili gibi gorunmeye calışan salon sahipleri var acmış salonu toplasan 50-60 kilo anca vucudu benimkinin 3te1'i kadar sozde spor akademisini bitirmiş spor hayatı benimkinin yarısından daha az 30 cm koluyla bana hareket gosteriyor ayıp olmasın diye gitde diyemiyorum ben git demedikce gelip her hareketi pic etmeye devam ediyor hayır ihtiyacı olana gostersene nie benim vaktimi calıyosun Bunların birde başta bahsettiğim yancıları var onlarda aynı salon sahibine y*l*k*l*k olsun diye ihtiyac duymayan insanlara akıllarısıra hareket oğretirler-gosterirler... Aletlerin uzerinde telefonla mesajlaşarak fantazi yaşayanlar , 5 tekrar yapıyor 2 dk mesajlaşıyor yarım saat aleti kapatıyor... Salon sahibinin arkadaşlarını da unutmamak lazım dar paca pantolon,kareli gomlek , ayakta bir adet babet tarzı kundura salonun icinde dalga motoru gibi dolaşanlar var arkaya gider sigara icer, gelir calan muziği değiştirir bişeyler yapar , biraz muhabbet eder sonra ayağındaki kunduramsı babetiyle 1-2 ağırlık kaldırır gider.. Gelip muhabbet etmeye calışan tipler akşama kadar iştesin,streslisin 1 saat spor yapacaksın takmışsın 80 kiloyu tam butun gunun hıncını cıkaracaksın adam gelip seni esir alıyo... vay be bunu şimdi kaldırabilecekmisin , ne zamandır spor yapıyosun , sen ne yaptın oyle hacı ya cevap vermesen daha kotu bu sefer kendi ozelliklerinden bahsetmeye başlıyor...sonra her hareketin ve setin ortasında gelip gene muhabbet etmeye calışıyor salonlarda spor yapanlar icin genelde hareketli yabancı muzikler acarlar bizim salonda lavuk turkce slow acıyo arada yabancı slow acıyo insanda spor heveside bırakmıyo uyarmama rağmen muzikleri duzeltip sonradan geri aynı duzen devam ediyo o değil elimde kalacak birgun Bu olan olaylar yuzunden sporu bırakmayı bile duşunuyorum __________________