Arkadaşlar son yıllarda tanıdığım gorduğum bu sporla kısa sureli uzun sureli uğraşan herkes ya deli gibi toz kullanıyor ya steroide bulaşıyor.. Hayır anlamadığım sırf tozum bitti diye spora gelmeyen adamlar biliyorum bu spor sağlıklı olmaktan cıktımı acaba. Antremandan once, antreman sırasında, antreman sonrasında, gece yatarken,sab ah kalkınca hepsi icin ayrı ayrı supplement kullanan insanlar biliyorum. 5 para etmez tozlar bizim ulkeye giriş yaptığında araba gibi 2 katı otv'li satılıyor Gecenlerde eski bir arkadaşımla konuştuk spora benimle başlamıştı ilk başladığı zamanlar resmen vg. ile kafayı yemişti konuşacak başka bir şeyi yoktu anlattıklarıda %80 steroid zararları, etkileri, kullanılmaması gerektiği,bu sporun doğal yapılabileceği,en guzeli doğal olduğu vs vs vs....Son konuşmamızda steroid kullandığını bu yuzden supplementlere parası yetmediğini dolayısıyla yeterince takviye alamadığını, yeterince gelişemediğini soyledi bu kadar sure icerisinde ne değiştide zaten iri yarı olan adam gitti birde kure girdi hadi kure girmeni anlarımda supplementsiz kure girme olayı nasıl bir delilik ... Neyse bana zamanında zarardan ziyandan bahseden sevgili arkadaşım başladı steroidin iyi yonlerini anlatmaya yok işte ilacsız zaman kaybı , şoyle gelişim sağlıyor, boyle guc veriyor, 1 yılda yaptığını 2 ayda yaptırıyor, sadece tek kotu yanı testodan dolayı bir sure sinirli yapıyor falan filan anlamlandıramadığım olay bu tur kurlere başlarken vucut alışsın diye ilk başta kure hafif girilir bunun bana onerdiği yontem direk tren kuru + anapolon takviyesi araya danabol atarsın falan benim bildiğim bunlar prof. kurler hic kullanmayan birisine başlangıc olarak onerilmez... Değer verdiğim bir arkadaş vardır bildiği Başta bunu zararlı bulan herkes kullandıktan sonra onermeye başlıyor senide teşvik etmeye calışıyor Neyse bunlar hikaye kısmı birinin gorduğu zararı diğeri de gorecek diye bir şey yok alan memnun veren memnun bir yola giriyorsan sonuclarını illaki duşunmuşsundur... Biz tozlara geri donelim coğu kişi bunları kullanmasını bilmiyor internetten araştırma zahmetinde de bulunmuyor ya gelip foruma konu acıyor, ya sağdan soldan duyduğunu gorduğunu uyguluyor... Supplement firmalarını zengin etmeyin ihtiyacınız doğrultusunda en uygun urun,urunleri alın .......... Sabah sabah oturdum yazdım emeğe saygı __________________