Oncelikle şunu belirteyim boy 1.65 kilo 72 kilom yok bildiğiniz gibi yok sadece bacaklar yağlı oturunca gozukuyor zaten ve karın. İLK AY ilk ay beslenmeme cok dikkat ettim 0 fast food duzgunce ilerledim 3.haftada Aminoasit aldım onla ilerledim yaklasık haftada 4 defa 1.5 saat kaldım ilk ay sonrasında cidden aynaya baktım pek bisey goremedim simdi ilk aydan 1 hafta gecti Aynada bir hayvan goruyorum fakat bu sadece aynada banyoda dusta cıplakken hala bacaklarım kalınlıgını ve alt karında o bel tarafında birikmis yagları gorebiliyorum tabi sabır her sey ama motivasyon dusuyor.. 40 gun oldu tabi daha fakat bu arada yasım 16 olculerımı vericem OMUZ : 105 CM KOL [SICAK] : 35 CM Beslenme programım : sabah 4 yumurta peynir meyve suyu veya yesil cay ve aminoasit. antreman sonrası aminoasit bi dondurma ogle eve gelince genellikle baklagil mercimek fasulye vb bazen yagsız makarna 6 gibi 1 porsiyon meyve aksam yemem karpuz veya Tavuk oldugunda tavuk yerim. 1.ay sonra 2 saat ila 3 saat arası spor yapıyorum gunde 300 migde hareketi. haftada 4 gun.. 40 gun de kol ve sırt bolgelerimdeki gelismeyi hissediyorum hatta ust karnımda sıkılastı yağdan gozukmesede.. fakat bacaklarım hala cozum bulamıyorum sporda kosu bandı vb max 200 kalori yakıyorum cunku enerjişm bitiyor en son yapıgım icin spordaki ağırlıklara gelirsek: genel olarak al gogus ust gogus sag ve solda 10 klo olmak uzerw 20 kg googse cekmeyi 30 kg yapıyorum vb vb 40.gunumde pek bi şey yok 90. gun sizce nasıl olur bu arada spordansonra evde direk uyuyorum cok dısarda gezen biri değilşim hava sıcak tabi haftasonu haric 90.gun olculerim sizce nasıl olur yurudugum yol nasıl bu arada.. sut ve kuruyemıs alıcam ara ogun icin tesekurler __________________