Client'in yeniden başlatması sorununun nedeni
Knight Online0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Client'in yeniden başlatması sorununun nedeni
-
07-10-2019, 10:28:46Merhaba arkadaşlar, Benim Hp compaq nx7400 marka bir laptop'um var ve ben 1828 yamasından bu yana oyuna giremiyorum. Ne zaman start'a tıkladığımda mavi ekran gorunuyor ve bilgisayar resetleniyor. Bircok cozum denedim fakat oyuna nasıl gireceğimi bulamadım. Hata kodu : Dur 0x00000050 Yani bir yazılım oyunu engelliyor. Bence ekran kartı engelliyor, cunku ekran kartını kaldırdım ve oyuna girmeyi denedim. Oyun calıştı fakat ekranda "bir ekran kartına ihtiyacınız var" yazıyor, ne yapabilirim bilmiyorum. Eğer ekran kartı bilgisayarımda olursa mavi ekran geliyor. Eğer olmazsa oyuna giremiyorum "ekran kartına ihtiyacınız var" yazıyor. Ekran kartı markası : Mobile Intel® 945 Express Chipset Family Laptop markası : Hp Compaq nx7400 Problemin nedeni ram, işletim sistemleri ve anti virusler değil. Problemin nedeni ekran kartları. Cunku ben başka bilgisayarlarda denedim, o calışıyor. Bilgisayarımın işletim sistemi Windows xp sp3. Arkadaşımın bilgisayarında denedim. Oyuna giriyor ve onun bilgisayarının ozellikleri windows xp sp3, bir antivirus programı var ve ram'i 512 mb. Ama onun ekran kartı farklı. Lutfen bana bir ekran kartı onerin benim bilgisayarıma uyumlu. Yada yetkililer bunu cozsun. Teşekkurler.. Premium saatlerim boşa gidiyor ve ben buna cozum arıyorum. Oysa ki ben buna cozum aramak zorunda değilim. Ben oyuna girmek premium saatlerimin oyuna girerek harcanmasını istiyorum. __________________